• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEJMAROV OTAC UHAPŠEN U BRAZILU: Nastavljaju se skandali u porodici fudbalera

Brazilska policija uhapsila je oca jednog od najboljih igrača na svijetu.

 Uhapšen Nejmarov otac Izvor: Profimedia

Brazilski fudbaler Nejmar posljednjih dana je u centru skandala zbog toga što je trudnu djevojku varao, a zatim detalje o tome otkrivao na društvenim mrežama. To nije jedini skandal koji su članovi njegove porodice napravili ovih dana, pošto je otac slavnog fudbaler uhapšen u Brazilu.

Kako prenosi "Uol Sport", Nejmarov otac uhapšen je u akciji lokalne policije i gradskih vlasti, nakon što je učestvovao u nedozvoljenim građevinskim radovima na vili u Mangaratibi. Navodno, porodica fudbalera Pari Sen Žermena je zbog izgradnje vještačkog jezera u blizini kuće skrenula tog rijeke, uništila kamenje na obali i krčila šumu koja se nalazi nedaleko od vile koja pripada fudbaleru.

Ništa od toga nije bilo dozvoljeno, jer se na taj način krše zakoni o zaštiti životne sredine. Nejmar de Silva Santos je ubrzo pušten, a nakon ovog incidenta on će biti lakši za oko 822.000 funti. Takođe, lokalna policija će nastaviti da nadgleda područje i ukoliko se slični radovi ponove u okolini fudbalerove kuće kazna za porodicu bi mogla da bude daleko veća.

Podsjećamo, ovaj slučaj samo se nadovezao na skandal koji je Nejmar napravio. Nakon što je finiš sezone propustio zbog povrede, Brazilac je postao jedna od glavnih tema kada je u pitanju ljetni transfer. Ipak, pažnju sa eventualnog odlaska u Premijer ligu uspio je da skrene u potpunosti jer je varao Brunu Bjankardi sa kojom čeka dijete. Ovako ona izgleda:

Njihova veza je izuzetno turbulentna, a svojevremeno su i raskinuli vjeridbu kada su svi mislili da je na pomolu svadba. Umjesto da zajedno izgovore "Da" Nejmar i Bruna su nekoliko mjeseci bili razdvojeni, nakon čega su se pomirili.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC