• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hrvatske profesionalne ubice i kriminalci su ubili Mihalisa!" Sve se trese poslije saopštenja AEK-a zbog smrti navijača

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

AEK se zvanično oglasio povodom smrti svog navijača u sukobu sa huliganima Dinama iz Zagreba.

 AEK se zvanično oglasio povodom smrti svog navijača  Izvor: Profimedia/Dimitris Lampropoulos / Anadolu Agency

Nakon što su se saopštenjima oglasili Dinamo, hrvatska policija i grad Zagreb, sada je i AEK izdao saopštenje povodom ubistva svog navijača u Atini. Atinski klub je u dugom i oštrom saopštenju naveo da su 29-godišnjeg Mihalisa ubile "hrvatske profesionalne ubice i organizovani kriminalci", a sve to uz asistenciju "svojih grčkih pomagača". 

AEK je istakao da neće odustati od pravde i u saopštenju se naglašava da su u žalosti i slomljenog srca, zajedno sa svim svojim navijačima kao i sa porodicom ubijenog navijača. 

"Mihalisova porodica tuguje zbog preranog gubitka djeteta. Porodica AEK-a tuguje za tragičnim gubitkom dragog člana, mladog čovjeka. Ubili su ga profesionalni ubice, organizovani kriminalci koji su prešli zemlju i iz Zagreba stigli u Novu Filadelfiju. Ovdje su se pridružili svojim grčkim kriminalnim saučesnicima s jedinom svrhom ubijanja. Gubitak Mihalisa nas je uništio. Ne možemo da vjerujemo da smo ga na ovaj način izgubili, zbog hrvatskih zločinaca i njihovih grčkih pomagača. Mihalis je brutalno ubijen, a ima i male djece koja su teško povrijeđena, čak i u kritičnom stanju. Zločinci koji su ubili Mihalisa moraju odmah da se identifkuju i da skupo plate za svoju brutalnost. Počinitelji i njihovi pomagači, Hrvati i Grci.

Nećemo stati, nećemo prestati to da slijedimo. Zato zahtijevamo hitno rasvjetljavanje slučaja i izvršenje svih odgovornosti, kaznenih i građanskih. Nezamisliva je i pomisao na moguće zataškavanje zločina počinjenog nad grčkim državljanima. Takođe je jasno da postoje konkretne odgovornosti za zločinački nerad koji je postojao i odigrao odlučujuću ulogu u ovom zločinu. Predvidjeli smo sve što se dogodilo i sve naše relevantne informacije, uključujući i video-materijal, satima ranije dali smo na uvid nadležnim tijelima. To što danas ne žalimo za brojnijim žrtvama isključivo je zasluga hitne intervencije osiguranja stadiona i običnih građana.

Na kraju se okrećemo našim navijačima. Mi smo jedno s vama u žalosti i slomljenom srcu za Mihalisom i načinom na koji je izgubljen. No potrebna je smirenost, suzdržanost i poštovanje uspomene na heroja Mihalisa. Posvetimo se svi isključivo borbi za privođenje krivaca pravdi. AEK će u tome biti protagonista. Nadamo se i vjerujemo da nas više neće ostaviti same", stoji u saopštenju kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC