• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI OBRT - UBICA NIJE HRVAT!? Policija ima otiske, evo o kome se radi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hrvatski mediji objavili nova saznanja

 Ubica navijača AEK-a nije Hrvat Izvor: Profimedia

Prema informacijama hrvatske televizije "Nova TV", u Atini navijača AEK-a nije ubio hrvatski državljanin i navijač Dinama iz Zagreba, već je to učinio grčki državljanin!?

"Prema nezvaničnim informacijama policija ima otiske ubice, a navodno se radi o grčkom državljaninu", otkrio je reporter te televizije iz Grčke.

"Stanje u Atini nije blagonaklono ni prema Hrvatima, ni prema grčkoj policiji. Nakon što smo dobili informaciju što se dogodilo u blizini AEK-ovog stadiona, stigli smo na lice mjesta i počeli snimati. Kada su shvatili da smo iz Hrvatske, Grci su se obrušili na nas i tražili nas kameru, ali snimatelj je uspio da pregovara, tek su uzeli karticu s kojom smo snimali."

Grčka policija sprovodi racije tokom čitavog dana da bi našla sve učesnike monstruozne tuče navijača Dinama iz Zagreba i AEK-a, u kojoj je jedna osoba preminula. Privedeno je 98 osoba, većina su Hrvati, a među njima je navodno bilo i grčkih državljana - navijača Panatinaikosa sa kojima su dinamovci u "bratskim" odnosima. "Ipak, to je još nezvanična informacija", ograđuje se taj hrvatski medij.

Prema zakonskoj proceduri, svi koji su ovog utorka privedeni biće u srijedu pred istražnim sudijom, kada će im biti izrečena mjera o slobodi ili o ostanku u pritvoru od bar mjesec dana. U toj zemlji su sukobi među huliganima posebno osjetljiva tema ovog ljeta, jer je prije mjesec dana sedam navijača PAOK-a dobilo doživotnu robiju zbog ubistva navijača Arisa prije tri godine.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC