• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može Vlahović, ali ne tako! Preokret - evo od čega zavisi Srbinov transfer u Premijer ligu!

Autor Dušan Ninković

Napadač Juventusa Dušan Vlahović i dalje je jedan od najtraženijih igrača u Evropi.

 Transfer Vlahovića u Čelsi i dalje moguć Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je sa dva postignuta gola na prijateljskom meču koji je Juventus igrao protiv svog mladog tima pokazao Maksu Alegriju da je klasa i da svoj dio posla i dalje zna da radi, ali... Trener italijanskog tima stidljivo je najavljivao Vlahovićev odlazak tokom ovog lieta, a kao najozbiljnije destinacije pominjali su se Real Madrid i Čelsi!

Istina, transfer u London zavisi i od dolaska Romelua Lukakua u Torino. U prvi mah je djelovalo da je Real ozbiljniji ukoliko ne dobije Kilijana Mbapea, posebno nakon što su u javnost stigle informacije da Maurisio Poketino nije baš zainteresovan da sarađuje sa srpskim napadačem. Ali, izgleda da se situacija promijenila! Najbolje upućeni italijanski novinar Đanluka di Marcio prenosi da nije sporan Dušan već novac koji Juventus traži!

Italijanski klub spreman je za trampu Lukaku-Vlahović, ali samo ukoliko član Premijer lige doplati 40.000.000 evra! Čelsiju je to previše, pa će u narednim danima pokušavati da pregovaraju o razmjeni igrača, ali uz manju doplatu. Te pregovore mogla bi da ubrza i povreda Kristofera Nkunkua, koji će zbog operacije koljena propustiti narednih nekoliko mjeseci.

Praktično, ukoliko bi Čelsi odlučio da kupi Dušana Vlahovića, od njega bi se odmah očekivalo da utrči u startnu postavu. Nekadašnji napadač Partizana i Fiorentine morao bi da doprinese golovima na početku nove sezone i tako Čelsi pogura ka mnogo boljem plasmanu od prošlogodišnjeg, kada su "plavci" bili najveće razočaranje lige. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC