• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao za Zvezdu, postao magacioner, pa išao na Kosovo! Nećete vjerovati gdje je sada!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Omega Roberts sada nosi dres kluba za koji vjerovatno nikada niste čuli...

 Bivši fudbaler Zvezde Omega Roberts živi i igra u selu pored Beograda Izvor: MN PRESS

Omega Roberts (33) nekada je igrao za Crvenu zvezdu, a sada nosi dres kluba za koji nikada niste čuli. Defanzivac trenutno nastupa za BSK 1926 iz Baćevca. U pitanju je selo od oko 1.600 stanovnika koje se nalazi u okolini Beograda, tačnije u opštini Barajevo.

Bivši reprezentativac Liberije u Srbiju je došao 2011. godine kada je potpisao za Slobodu iz Užica, pa je potom otišao u Smederevo. Tu ga je primetila Zvezda i dovela ga u junu 2013. godine. Debitovao je u Kupu protiv Proletera i odigrao je ukupno dva meča za dve sezone. Bio je na pozajmicama u Mladosti iz Podgorice i čačanskom Borcu, pa je onda otišao u Donji Srem. Igrao je još za Žarkovo, Novi Pazar i Budućnost iz Dobanovaca prije odlaska u BSK Baćevac. Između toga kratko je bio i na Kosovu i igrao za Liriju iz Prizrena u Ligi tzv "Kosova". Za Liberiju je odigrao osam mečeva i dao je gol protiv Nigerije.

Prije dvije godine je postao magacioner i bavio se i tim poslom u Srbiji. "Dobio sam priliku da se zaposlim. Kao neko ko je cijelu svoju mladost proveo u fudbalskim vodama, ova kompanija pred mene postavila je izazov da se pokažem u jednom većem i jačem timu. U planu mi je da od jedne Crvene zvezde postanem zvijezda firme. Tek sam na početku svoje nove karijere, ali ovdje svaki pojedinac ima priliku da zasija", rekao je tada Roberts. Nije poznato da li se i dalje bavi ovim poslom, uz igranje fudbala ili samo igra fudbal.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC