• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćavi zagrmio već u prvom kolu: "Nije ni čudo što više niko ne želi da gleda španski fudbal"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Ćavi pobjesnio na sudijske odluke na meču protiv Hetafea.

 Ćavi ljut na sudije poslije remija Hetafea i Barselone Izvor: Youtube/FC Barcelona

Trener Barselone Ćavi Ernandez potpuno je nezadovoljan odlukama sudijske trojke na čelu sa Sezarom Sotom. Trener nije dočekao kraj utakmice na klupi katalonskog kluba, jer je zbog prigovora sudiji već u 70. minutu zaradio crveni karton. Utakimica je završena bez golova, a šampion Španije podijelio je bodove sa Hetafeom.

"Rekao sam mu da im dozvoljava previše faulova, a nama ne. Zato me je isključio. Prije neki dan smo imali sastanak sa sudijama i pričali su da će jedna od prvih promjena u pravilima biti ta da bi sudije trebalo da imaju više razumijevanja prema trenerima, jer smo pod velikom tenzijom. Nije moje isključenje važno, pokušali smo sve protiv veoma jakog rivala. Uzeli smo bod, nije dovoljno, šteta“, tako je Ćavi počeo konferenciju za novinare poslije meča.

Kako tvrdi trener Barselone, nije poludio samo zbog jedne odluke. Žestoko je osudio sudijske odluke koje su uticale da njegova ekipa ne pobijedi.

"Ako želimo da prodajemo La Ligu kao proizvod, a imamo ovo - to nikome ne pomaže. Nama sve sviraju, njima puštaju igru... Nema potrebe da ulazim dublje... Hetafe je mogao komforno da troši vrijeme na 0:0, to je njihov fudbal. I normalno je onda što ljudi neće da gledaju španski fudbal. Ovo nije bila utakmica. Ovakav proizvod je sramota"razočarano zaključuje Ernandez.

Ono što je Ćavi najviše zamjerio sudiji jeste odluka da se Gaviju svira igranje rukom u 103. minutu, jer je po njemu to "nebuloza". Umjesto toga, akcija koja je prekinuta vjerovatno bi rezultovala kaznenim udarcem za Barselonu zbog faula nad Migelom Arauhom. 

“Ne vidim ruku nigdje, a ako ruka nije očigledna - nemoj da je sviraš, tako su nam rekli. Po meni, ta ruka je izmišljena. Izmislio ju je. Svi su to vidjeli. A rekli su da se svira samo kada je sasvim očigledna. Sva odgovornost je na sudiji. Izgubio je kontrolu nad utakmicom... Veoma sam ljut“, završio je Ćavi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC