• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Au, kako su vas namagarčili..." Lotar Mateus osuo paljbu po Bajernu, pa potkačio i Tuhela!

Autor Milutin Vujičić

Lotar Mateus bez dlake na jeziku o novom nastupu Bajerna na tržištu.

 Lotar Mateus kritikuje Bajern i Tomasa Tuhela Izvor: Profimedia

Hari Kejn postao je najskuplji fudbaler u istoriji Bajerna pošto je gigant iz Minhena pristao da pomjeri sve granice koje su sami sebi postavljali prethodnih godina. Dok su drugi trošili ogroman novac, Bajern je držao do sebe i nije želio da "razbije kasu" kada se radi o obeštećenjima, međutim pogazili su sopstvene riječi i platili su Kejna više od 100 miliona evra.

Očekuje se da jedan od najboljih fudbalera današnjice bude u Bajernu ono što je već bio Robert Levandovski do prošlog ljeta, ali neće mu biti lako zbog pritiska javnosti. Tako mu Bajern nije učinio uslugu kada ga je poslao na teren protiv Lajpciga u Superkupu, pošto su sa njim na terenu "poraženi do nogu" (0:3) i već su krenule prozivke da je donio "luzerski mentalitet" u Minhen, dok mora da se navikava i na otrovne strelice koje ispaljuju legende kluba.

Tako je Lotar Mateus, čuveni kapiten Bajerna, osuo paljbu po čitavom klubu zbog načina na koji su sada doveli Kejna:

"Generalno gledano, to je odličan posao. Hari je u pet najboljih napadača današnjice", kazao je Mateus i potom dodao: "Moraće da se navikne na Bundesligu, ali sigurno će postizati mnogo golova iz sezone u sezonu. Međutim cijela halabuka oko njegovog dolaska nije bila nešto što karakteriše Bajernov način rada i poslovanja. Ne mogu da se sjetim da je Bajern bilo kada nekom klubu dozvolio da ga tako namagarči".

Prema procjeni Mateusa, Bajern je do sada kupovao igrače tako što kaže sumu koju nudi - i ostavi sedam dana klubu da razmisli. Ako ne pristanu na to, onda bi Bajern doveo nekog drugog fudbalera, što se sada nije desilo: "Ovo sa Kejnom je predugo trajalo. Ali u redu, sada je tu. Vrhunski igrač, cijena takođe prihvatljiva za današnje vrijeme".

Mateus je takođe potkačio i Tomasa Tuhela, zbog toga što je bio veoma grub prema igračima poslije poraza od Lajpciga. Izjavio je da su izgledali "kao da četiri sedmice nisu trenirali", što Mateus vjeruje da će mu se obiti o glavu: "Ovakvi izleti mogli bi da budu vrlo opasni po Tuhela. Morao bi da bude oprezniji. Ovo neće neće naići na dobar odjek u svlačionici. Za mene je takva izjava veliko iznenađenje", zaključio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC