• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duljaju pomogle Partizanove legende! Pobijedio, pa im se odmah zahvalio - pred kamerama!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mladi trener Igor Duljaj zahvalio se iskusnijim kolegama, legendama Partizana, na savjetima koje je dobio.

 Partizanove legende savjetima pomogle Igoru Duljaju Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana savladali su Sabah nakon boljeg izvođenja penala i tako obezbijedili plasman u plej-of kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Tim Igora Duljaja stigao je do velike pobjede pred svojim navijačima, a za nju su zaslužni mnogi - po rečima mladog trenera veliki udio imale su i neke klupske legende.

Pred meč protiv vicešampiona Azerbejdžana Igor Duljaj je tražio savjete od iskusnijih kolega - konsultovao se sa nekadašnjim igračima i trenerima Partizana, svojim prijateljima i bivšim saigračima, kako bi tim iz Humske što spremniji dočekao revanš. Očigledno su savjeti urodili plodom jer je Partizan stigao do rezultata koji mu je bio potreban i prošao u narednu rundu!

"Veliki naklon igračima, stručnom štabu i ljudima za koje se ne zna. I naravno, veliko poštovanje i novinarima koji ste bili uz nas, kao i našim navijačima. Poštovanje i svim trenerima sa kojima sam se čuo, a koji su mi dali dobre savjete - Bati Mirkoviću, Ljubiši Tumbakoviću, Budi Vujačiću, Vladimiru Vermezoviću, Gordanu Petriću... Da ne zaboravim nekoga", rekao je Igor Duljaj u prvoj reakciji nakon pobjede i plasmana u plej-of.

Igor Duljaj je tokom igračkih dana u Humskoj sarađivao sa Ljubišom Tumbakovićem koji je tada bio trener Partizana, dok mu je Gordan Petrić bio saigrač u povratničkom mandatu. Sa Zoranom Mirkovićem dijelio je svlačionicu u nacionalnom timu, a očigledno je mladom treneru veoma stalo do mišljenja iskusnijih kolega koji su mu prijatelji i mogu da mu pomognu pred važne mečeve.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC