• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROPAO MU TRANSFER U MANČESTER SITI ZBOG KOCKE! Otkriveno gdje je uplaćivao novac, isplivao i dokaz sa utakmice!?

Engleska bruji o skandalu u čijem je središtu Lukas Paketa

 Lukas Paketa kockanje Mančester siti Izvor: instagram.com/lucaspaqueta/

Iako je bilo nagađano da će"desetka" Vest Hema, Lukas Paketa (25) preći u Mančester siti, to se po svemu sudeći neće dogoditi. I to zbog skandala, koji je "isplivao" u petak, kada je pokrenuta zvanična istraga protiv fudbalera jer je navodno prekršio pravila o klađenju.

Iako je njegov klub trebalo da zaradi 82 miliona evra od prodaje Sitiju, taj novac neće leći na račun "čekićara", a za sada je kao razlog kraha pregovora nazvan "povjerljivom temom". Ipak, engleski mediji brzo su objavili da je skupocjeni brazilski ofanzivac pod optužbama da se kockao na fudbal. Još se zvanično ne tereti ni za šta, klub i dalje čeka sve informacije, ali su navodno sumnjve uplate koje su izvršene u Brazilu, njegovoj rodnoj zemlji.

Ljubitelji fudbala u Engleskoj odmah su doveli u vezu ove optužbe sa njegovim potezom u meču prvog kola Premijer lige protiv Bornmuta, odigranom prošle subote. U nadoknadi vremena, pri rezultatu 1:1, on je dobio žuti karton jer je igrao rukom direktno nakon ispucavanja golmana Alfonsa Areole, a u toj situaciji bio je i veoma agresivan prema igračima protivničkog tima. Pogledajte tu situaciju: 

"Ostaje da se vidi da li će Paketa biti dio tima i protiv Čelsija, u nedjelju", piše "Dejli mejl". Brazilac je u Mančester sitiju trebalo da zamijeni teško povrijeđenog kapitena, Kevina De Brujnea.

Paketa je rođen u Rio de Žaneiru 1997. godine, ponikao je u slavnom Flamengu, a u Evropu je došao 2019, kao buduće "čudo" Milana. Ipak, u Italiji nije opravdao ta najviša očekivanja, pa je 2020. otišao u Lion, a dvije godine kasnije prešao je u Vest Hem, prošlog ljeta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC