• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RONALDA NERVIRALI SRBI, PA NAPRAVIO SKANDAL! Urlao i vikao, pa gurnuo muškarca - drugi ga izvukli! (VIDEO)

Kristijano Ronaldo se nije ponio naročito dostojanstveno na meču plej-ofa Azijske lige šampiona.

 Kristijano Ronaldo gurnuo muškarca Izvor: Twitter/CrewsMat10/Screenshot

Kristijano Ronaldo ostao je zamalo bez učešća u Azijskoj ligi šampiona ove sezone pošto je "srpski" Šabab iz Dubaija sve do 88. minuta imao predost od 2:1 i bio je pred prolazom plej-ofa. Ipak, tada su Marka Nikolića, Luku Milivojevića i Bogdana Planića rastužili fudbaleri Al Nasra. Pogađali su Al Ganam, Taliska i Brozović, za veliku pobjedu od 4:2 kojom su se kvalifikovali za najjače azijsko takmičenje, a malo je reći da bi bila katastrofa da su ga "preskočili" uz toliko uloženog novca.

Uprkos tome što je Al Nasr postigao čak četiri gola, Kristijano Ronaldo se nije upisao u strijelce i bio je "nevidljiv" na terenu, ali je zbog stvari koje su se dešavale oko njega - i te kako bio primjetan. Posebno se to odnosi na kraj prvog poluvremena kada je bijesno izjurio sa igrališta.

Vikao je na nekoga, djelovao kao da je spreman da se fizički obračuna sa saigračima, da bi potom gurnuo i jednog muškarca koji se našao na terenu. Nije poznato da li je u pitanju navijač ili član jednog od dva kluba koji je možda angažovan za društvene mreže ili na sličnom poslu, a koji nije "dizao frku" kada je Ronaldova ruka završila na njegovim grudima. Vidjelo se da Ronaldu smeta što mu se našao na putu i zato ga je odgurnuo.

Ko zna šta bi se tek desilo da do kraja meča saigrači Kristijana Ronalda nisu uspjeli da režiraju preokret, pošto bi sav debakl bio na njegovim plećima, što i nije iznenađenje uz platu od 200 miliona evra godišnje.



Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC