• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN POSLIJE EVROPSKE BLAMAŽE Igor Duljaj: Poraz je bio sramotan, jedno sam tražio od kluba

Trener Partizana govorio je o Nordsjelandu još jednom, mada je odložio detaljniji razgovor

 Igor Duljaj o porazu od Nordsjelanda Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Poslije evropskog debakla protiv Nordsjelanda u Danskoj 5:0, fudbaleri Partizana spremaju se za narednu superligašku utakmicu, protiv Javora na stadionu u Humskoj, u nedjelju od 19.35 časova.

Uoči tog meča, trener crno-bijelih Igor Duljaj je govorio još jednom o rezultatskoj katastrofi Partizana na sjeveru Evrope, ali uz molbu da sva pitanja o tom meču budu postavljana poslije nedjeljnog susreta u Superligi sa Ivanjičanima.

"Sve te utakmice (poslije poraza) su teške, posebno poslije ovakvog sramnog poraza. I kao i te prethodne utakmice koje smo igrali poslije Sabaha, rekao sam da ću tražiti od ekipe da misle samo o sljedećem meču, a to je Javor. Tim je svjestan, kao i ja, da će biti teška utakmica i da imamo obavezu prema ljudima koji dolaze na stadion i koji su putovali 30 sati da nas bodre i vraćali se 30 sati nazad. Imamo motiv da im vratimo dug za taj sramni poraz, u kojem sam i ja učestvovao. Biće teško psihološki, ali vjerujem u igrače da možemo da izađemo uvijek, iz bilo koje teške situacije", kazao je Duljaj u subotu popodne, na konferenciji za novinare.

Zbog čega je Partizan odigrao onakav meč? Duljaj u ovom trenutku ne želi da priča o tome. "Volio bih da se skoncentrišem samo na ovu utakmicu, jer mnogo je važna. Poslije Javora može sva šta da se priča i pita, nemam problem. Ne bježim od pitanja i odgovornosti, samo da se sad fokusiramo na to".

Da li je održao sastanak? "Nisam htio da diram ekipu, jer smo putovali. Nikad ne diram tad ekipu, volim hladne glave da razgovaramo. Nećemo pričati o tome, fokus je Javor i to je sad najbitnija utakmica. Poslije te utakmice možemo da pričamo o onome šta se dogodilo na prethodnom meču", još jednom je odložio razgovor trener crno-bijelih.

Da li je bilo reakcije iz kluba? Duljaj je rekao da je tražio jedno - da se njemu obrati svako ko želi razgovor.

"Naravno, klub je morao da reaguje poslije sramotnog poraza u kojem sam i ja učestvovao. Tražio sam da se meni obrati svako ko ima šta da priča. Ne želim da pričam o igračima, jer živimo i radimo zajedno, sva odgovornost ide ka meni. Nisam nikoga prozivao, niti je to moj manir. Uvijek kažem ljudima ono što imam, u oči"

Duljaj je najavio da će novi vezista Partizana Gajas Zahit igrati u nedjelju, ali ne od početka.

"Došlo je dosta pojačanja, mislim da se nikad nisu doveli u ovako brzom roku. Neki su malo kasnije došli, ne zato što neko nije hteo, već zato što su se vodili pregovori. I zato tražim razumijevanje za igrače, jer nisu prošli pripreme. Ni o pojačanjima ne želim da pričam, samo da se završi utakmica protiv Javora. Poslije toga su sva pitanja legitimna", kazao je Duljaj, pa dodao: "Imao sam priliku da sa njim razgovaram, rekao je da je malo u stresu, što je normalno, jer je putovao, dugo su se vodili pregovori. Imali smo otvoren razgovor i mogu da kažem da neće sutra početi utakmicu".

Pogledajte

01:12
Nordsjeland Partizan
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC