• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea okuplja košarkaške velikane na svom jubileju, moguć dolazak Jokića, Dodik igra za veterane!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Igokea okuplja košarkaške velikane na turniru u Banjaluci i Laktašima povodom 50 godina postojanja.

 Igokea turnir u Banjaluci i Laktašima CSKA Turk Telekom Galatasaraj Partizan Hapoel Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Košarkaški klub Igokea m:tel ove godine slavi 50 godina postojanja o ovaj veliki jubilej obilježiće turnirom koji će okupiti velike evropske klubove i zvijezde.

Uz domaćina na turniru koji će se od 6. do 10. septembra igrati u Banjaluci i Laktašima učestvovaće moskovski CSKA, Partizan, Hapoel, Turk Telekom, i Galatasaraj.

"Ovo je veliki jubilej, mnogo nam znači 50 godina i prezadovoljan sam s obzirom na timove koji učestvuju. Dolaze Partizan, Hapoel, CSKA, Turk Telekom i Galatasaraj. Igraće se dvije grupe svako sa svakim. Otvaranje je 6. septembra, kada će biti odigrana prva utakmica između Igokee i CSKA a to bi trebalo da bude na terenu Srpska opena, nabavili smo parket koji se lako montira i demontira. U slučaju kiše to će biti pomjereno u Laktaše“, rekao je Igor Dodik, generalni menadžer Igokee.

Igokea, CSKA i Galatasaraj igraće u jednoj, a Partizan, Hapoel i Turk Telekom u drugoj grupi, a utakmice će biti igrane u terminima od 17 i 20 časova. Ideja je da drugi i treći dan se utakmice igraju u Laktašima, a nakon toga ponovo na otvorenom terenu u Banjaluci.

"Pričao sam sa direktorom Evrolige Dejanom Bodigorom i prestavnicima FIBA Lige šampiona i oni nisu imali ništa protiv da CSKA dođe i da učestvuje na turniru“, rekao je Dodik koji je najavio da će utakmice turnira biti u direktnom prenosi na TV Arena Sport, a prenosiće ih i televizije iz Rusije, Izraela i Turske.

Organizatori ovog turnira spremaju brojne zabavne sadržaje, pa će u parku Mladen Stojanović, kao i u centru Banjaluke i Laktaša biti postavljeni tereni gdje će se djeca koja će doći iz svih dijelova Srpske moći družiti sa košarkaškim zvijezdama.

Očekuje se prisustvo velikog broja gostiju iz košarkaškog svijeta, a biće odigrana i revijalna utakmica veterana na kojoj bismo mogli da vidimo poznata košarkaška imena.

"Još uvijek nemamo konačnu listu, ali biće dosta poznatih imena, pogotovo iz bivše Jugoslavije, Bili smo blizu da dođe i Kirilenko, ali ne može zbog ranije preuzetih obaveza, čekamo i odgovor Hidajeta Turkoglua“, rekao je Igor Dodik i dodao da je predsjednik RS Milorad Dodik pristao da igra ovu revijalnu utakmicu.

Na pitanje da li postoji mogućnost da u Banjaluci vidimo i Nikolu Jokića odgovorio je:

"Imamo kontakt, vidjećemo da li ćemo uspjeti Jokića da dovedemo, to bi bila senzacija. Shvatamo i njegove obaveze. Zvali smo ga i čekamo odgovor, vjerovatno nećemo znati dan-dva prije nego što uopšte bude potvrđeno".

Karte za turnir prodavaće se od 1. septembra po cijeni do 20 KM i to na prodajnim mjestima u dvorani Laktaši, teniskom centru u Banjaluci i restoranu „Agape“ u Banjaluci.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC