• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JUVENTUS SE OGREŠIO O SRBINA! Bio među najboljima, a sad ga precrtali i ne daju mu da igra

Srpski reprezentativac Filip Kostić će gotovo sigurno napustiti Juventus u naredna 72 sata.

 Filip Kostić blizu odlaska iz Juventusa Izvor: Profimedia

Očekivalo se da će ovog ljeta Dušan Vlahović napustiti Juventus, a izgleda je bliži odlasku njegov saigrač iz reprezentacije Srbije Filip Kostić. Ništa nije naslućivalo ovakav scenario pošto je Kostić prošle sezone bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač "stare dame", međutim trener Masimilijano Alegri je "klimnuo glavom" i dao rukovodstvu znak da ga prodaju ukoliko do kraja ljetnog prelaznog roka dođe prava ponuda.

Vjeruju u Torinu da će i doći pošto Kostić i te kako ima dobru reputaciju u svijetu fudbala, a razlog zbog kog ga se rješavaju je poslovne prirode. Žele da se otarase njegove plate, brinu i zbog toga što je ušao u tridesete i vrijednost će mu vremenom sve više padati, a tu je i mlada konkurencija.

Tako je Kostić prve dvije utakmice nove sezone protiv Udinezea i Bolonje presjedio na klupi i gledao je kako kraj lijeve aut-linije šparta osam godina mlađi Andrea Kambijazo, dok još veći potencijal ima Samjuel Iling Džunior (19). Mladi reprezentativac Engleske je baš asistirao za veliki bod Juventusa protiv Bolonje i to baš Dušanu Vlahoviću koga je perfektno "pogodio u glavu" u samoj završnici utakmice.

Kostić je bivši fudbaler Radničkog iz Kragujevca, Groningena, Štutgarta, Hamburgera, Frankfurta i Juventusa u kome je prošle sezone zabilježio tri gola i 12 asistencija. Navodno, za njega se sada raspituju klubovi iz Engleske i Njemačke, pa je gotovo sigurno da će u narednih 72 sata promijeniti klupske boje.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:26
Gol Dušana Vlahovića za Juventus
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC