• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je sastav Partizana za Dance! Crno-bijeli nemaju šta da izgube, da dobiju moraju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ovo je očekivani sastav Igora Duljaja za meč sa Nordsjelandom.

 Ovo je sastav Partizana za Dance! Crno-bijeli nemaju šta da izgube, da dobiju moraju! Izvor: Chosen11/MN Press

Partizan nema šta da izgubi - lako, rutinski, ubjedljivo izgubii su sve što su mogli na gostovanju Nordsjelandu prethodnog četvrtka. Izgubili su samopouzdanje koje je počelo da raste poslije Sabaha i penala, izgubili su evropski meč veoma velikog značaja, ali izgubili su i kompletan dvomeč. "Ne možemo da prijetimo poslije 5:0", rekao je Duljaj i potvrdio - Partizan nema šta da izgubi jer je već sve izgubio. E, sad je vrijeme da se dobija!

Predvođeni Kristijanom Belićem koji niji ni najbolji ni najbitniji igrač kluba, crno-bijeli će pokušati da dobiju. Nošeni zvukom sa tribina, a valjda će biti pune nakon šetnje protiv klupskih čelnika i ostavke Milorada Vučelića, crno-bijeli će pokušati da dobiju. I na kraju, ali ne i najmanje važno, inspirisani letargijom gostiju koji su ih u Danskoj razbili, pa sad baš i ne moraju, crno-bijeli će pokušati da dobiju.

O svim stvarima koje Partizan može da dobije pobjedom nad Nordsjelandom teško je govoriti jer ih ima najmanje dvocifren broj. Neće - vjerovatno - moći da dobije evropsku jesen, ali možda je na talonu superligaška jesen kakva se u Humskoj - uz izuzetak one Aleksandra Stanojevića - čeka deceniju?! A kako će Partizan po sve to?

Igor Duljaj smatra - isto kao u Danskoj! Sa desetoricom istih startera kao u prvom meču, uz samo jednu promjenu. Umjesto Aleksandra Šćekića koji je igrao prvi meč, sada će u tim Kristijan Belić. On zbog crvenog kartona nije mogao da nastupi protiv Nordsjelanda i vidjelo se da fali. Naravno, ne toliko da bi sam riješio sve probleme, ali kilometri koje on guta i ono što navijači često nazovu "partizanština" koju pokazuje na terenu znaju da vrijede više od protivničkih golova.

Izvor: MN PRESS

Mladi trener na klupi Partizana shvatio je da će ovaj meč biti popravni za njegovu ekipu. "Vadite papire, kontrolni", mogao bi da kaže nekadašnji defanzivni vezni kada u četvrtak popodne uđe u svlačionicu, jer će meč protiv Nordsjelanda za njegove igrače biti baš to. Da se vidi gdje su u odnosu na prethodni četvrtak. Test. U međuvremenu je savladan Javor, dok je Crvena zvezda kiksnula u prvenstvu, pa se pomalo neočekivano otvorila mogućnost da pobjedom u odloženom meču preskoče najvećeg rivala i stignu na lidersko mjesto. A ako umjesto evropske Partizan dobije domaću jesen u kojoj drži vrh tabele, da li će Nordsjeland biti baš toliko bolan? I da li ćemo onda reći da je Partizan "položio"?

Nego, kad smo već tu, da pomenemo i sastav za Dance. Na golu siguran Aleksandar Jovanović, najbolji igrač Partizana od kako je došao u klub. U odbrani Stojković, Marković, Ilić i Antić - iako je Saničanin dobio minute protiv Javora. Ispred njih Kanute i Belić, zaduženi da trče podjednako, a tuku više nego vezni red danskog predstavnika u Evropi. Natho mora ispred njih, Menig i Severina po krilima, a Saldanja u napad.

Očekivani sastav Partizana: Jovanović - Stojković, Marković, Ilić, Antić - Kanute, Belić - Severina, Natho, Menig - Saldanja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC