• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović poslije preokreta: Spasio nas je gol Blagaića!

Autori Goran Arbutina Autori Dragan Šutvić

Trener Borca Vinko Marinović zadovoljan efikasnošću, ali ne i nekim stvarima u odbrani.

 VInko Marinović izjava poslije BOrac- Zvijezda Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Veliki preokret viđen je u petak uveče u Banjaluci, gdje je Borcu bilo potrebno da primi dva gola, da bi konačno krenuo sa realizacijom, ali je na kraju uspio.

Crveno-plavi su stigli od 0:2 do 4:2 golovima Blagaića, Makarića i Kortesa i upisali treću pobjedu u nizu na svom stadionu protiv Zvijezde 09 koja je odigrala hrabro, ali još jednom poklekla.

Inicijator preokreta bio je Jakov Blagaić koji je smanjio na 2:1 pred odlazak na odmor, a to je bio prelomni trenutak meča, prema ocjeni trenera Borca Vinka Marinovića.

"Čestitam svojim igračima na pobjedi. Očekivao sam ovakvu igru Zvijezde, igrali su i protiv Zrinjskog otvoreno i dali tri gola. I danas su pokazali da su veoma ofanzivni, posebno u traniziciji poslije osvojene lopte. Zvijezda je tu dosta prijetila, mi neke svoje prilike nismo iskoristili. Poslije 2:0 taj gol Blagaića nas je vratio. Dogovorili smos e da pokušemo d aokrenemo rezultat, brzo smo izjednačili i dobili novu energiju kojom smo došli do nove pobjede. Dobro je da smo već treću utakmicu efikasni, s druge strane imamo neke probleme u odbrani koje moramo da popravljamo", rekao je Marinović.

Sada slijedi reprezentativna pauza, koja ne dolazi možda u najboljem trenutku s obzirom da je Borac u seriji pobjeda, ali će poslužiti crveno-plavima za dodatno uigravanje.

"Ekipa je uhvatila napadački ritam. Ostaju nam sad dvije sedmice, neke stvari treba da uklopimo, imamo i dosta novih igrača. Očekujem da još bolji budemo nakon pauze", rekao je Marinović.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC