• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neću više da pričam o tome! Igor Duljaj o ovacijama Beliću: Svi da slijedimo njegov primjer, tako treba!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener crno-bijelih Igor Duljaj govorio je o posljednjem meču Partizana pred pauzu u Superligi.

 Igor Duljaj pred meč Partizana sa IMT Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd/Screenshot

Partizan se uz dva poraza protiv Nordsjelanda (ukupni rezultat 0:6) oprostio od Evrope za ovu sezonu i ne preostaje mu ništa drugo nego da se okrene domaćim takmičenjima i da iskoristi "žešći ritam" koji će imati rivali Crvena zvezda, Čukarički i TSC, učesnici grupne faze UEFA takmičenja. Zato crno-bijeli moraju što prije da podignu glavu ida protiv IMT-a u gostima (20.00) dođu do pobjede uoči pauze zbog obaveza reprezentacija.

"Više bih volio da smo svi u Evropi, to bi bilo odlično za Partizan i srpski fudbal. Njima će biti teže, jer će imati dosta utakmica. Činjenica je da ćemo mi imati vremena da se uigramo, a minus je svakako što će naš klub biti u teškoj finansijskoj situaciji jer nismo uspjeli da se plasiramo u Evropu i donesemo novac", kazao je Igor Duljaj na današnjoj konferenciji.

Duljaj ističe da je "svaki dan u Partizanu dokazivanje" i da razumije da se svi vraćaju na eliminaciju iz Konferencijske lige, ali napominje da je neophodno da se "ne živi u prošlosti", nego da se okrenu budućnosti kako bi svi zajedno mogli da pokrenu Partizan. Primjera kako treba imaju u zadnjem veznom Kristijanu Beliću koji je čak dobio aplauze publike u Humskoj, praktično jedini od crno-bijelih.

"Čuo sam ovacije Beliću, a zvižduke nisam. Ako je tako, moramo da se ugledamo na Kristijana. Svaki navijač može da oprosti igraču jednu lošu partiju, ali nikad neće ako se ne trudi do kraja. Zato ću tražiti od momaka da slijede primjer Belića, profesionalca koji se ne štedi. Drago mi je što su navijači prepoznali osobu koja daje sve od sebe", napomenuo je trener Partizana.

Duljaj se nada i podršci navijača na gostovanju, a iako je do kraja prelaznog roka ostalo skoro dvije nedjelje (u Srbiji se zatvara 15. septembra), djeluje kao da se trener crno-bijelih predao i da više neće tražiti od rukovodstva pojačanja. Više puta je ponovio da mu je potrebno krilo, ali nije stiglo na vrijeme za Nordsjeland. "Dosta puta sam pričao o pojačanjima i neću više o tome. Hajde da završimo meč sa IMT-om, pa da pričamo hoće li ga biti ili neće. Vjerujem u ove igrače", naglasio je on.



Standings provided by Sofascore

Pogledajte

00:14
Igor Duljaj, aplauzi navijača
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC