• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STIŽE ZVEZDINO NAJSKUPLJE POJAČANJE U ISTORIJI! MONDO saznaje sve detalje ugovora sa napadačem!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Senegalski fudbaler Šerif Ndiaje potpisaće ugovor sa Crvenom zvezdom, koja će Turcima platiti četiri miliona evra!

 Senegalski fudbaler Šerif Ndiaje potpisaće ugovor sa Crvenom zvezdom Izvor: Profimedia

Crvena zvezda će u nastavak sezone ući jača za napadača - sve je završeno i Šerif Ndiaje (27) postaće novi vođa ofanzivnog dijela tima srpskog šampiona! Dosadašnji napadač turske Adane postaće najskuplje pojačanje u istoriji aktuelnog srpskog šampiona, a MONDO saznaje i detalje ugovora koji bi trebalo da bude potpisan u ponedjeljak.

Senegalac će biti otkupljen za četiri miliona evra, a dodatni milion turski klub bi mogao da zaradi ukoliko se ispune klauzule iz ugovora. To znači da će Ndiaj oboriti klupski rekord kada su u pitanju "ulazni" transferi, a očekivanja navijača sigurno će biti u skladu sa tim. Golgeter koji je prije nekoliko sezona igrao za Goricu u Hrvatskoj potpisaće saradnju sa crveno-bijelima do ljeta 2026. godine, a za tri godine ugovora zaradiće 3.600.000 evra, odnosno 1.200.000 po godini saradnje!

Nadaju se u Crvenoj zvezdi da će Ndiaje biti jedno od najvećih ljetnih pojačanja, a njegovim dolaskom u klub "zatvara" se formiranje igračkog kadra - barem što se tiče ofanzivnog dijela tima. Korpulentni napadač u dosadašnjem toku karijere igrao je za jedan klub u rodnoj zemlji, a zatim sa 20 godijna stigao u Belgiju gdje je bio član Beverena. Uslijedio je transfer u Goricu, a zatim igranje u Turskoj za Geztepe. Kratko je bio član Šangaja, prije nego što se vratio u Tursku i potpisao za Adanu, u kojoj je tokom prolećnog dijela prethodne sezone postigao osam golova na 12 mečeva. U istom ritmu nastavio je na početku novog prvenstva jer je na šest mečeva u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu četiri puta tresao mreže!

Podsjećamo, Crvena zvezda bi u narednim danima trebalo da ozvaniči dolazak mladog defanzivca Nasera Đige (20), ali i jednog centralnog veznog fudbalera. Za sada je najbliži potpisu Benžaman Bušuari (21) iz francuskog drugoligaša Sent Etjena. Prije njih klub su pojačali Omri Glazer, Miloš Degenek, Edmund Ado, Marko Stamenić, Uroš Kabić, Žan Filip Kraso i Piter Olajinka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC