• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda je pobijedila Novi Pazar 2:1, ali se pošteno "preznojila" na rođendanskoj zabavi povodom 60 godina od otvaranja stadiona "Rajko Mitić".

 Crvena zvezda Novi Pazar Superliga Srbije uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je savladala Novi Pazar 2:1 (1:0) u posljednjem kolu Superlige pred reprezentativnu pauzu, a trener Barak Bahar imaće mnogo toga da "dotegne" u svom timu do prvog meča u Ligi šampiona protiv Mančester sitija u gostima 17. septembra. Iako je Zvezda na kraju došla do pobjede uz malo drame, na meču elitnog takmičenja greške i promašaji koje su pravili igrači srpskog šampiona ne bi bili tolerisani, tako da ko zna kako bi se susret završio...

Ovako, Zvezdi su nova tri boda donijeli Aleksandar Dragović u 8. i Gelor Kanga iz penala u 80. minutu, međutim Gabonac je samo 60 sekundi poslije toga "poklonio" gol i Novom Pazaru. "Uvalio" je u probleme Mijailovića lošim pasom unazad, a Saša Jovanović je lijepim udarcem "ubio pauka" u mreži Glazerovog gola.

Nakon toga je Zvezda paničila, nije dobro reagovala na presing Novog Pazara, tako da je Ergelaš u dve situacije mogao da postigne gol i tako "otme" bod na rođendanskoj proslavi stadiona "Rajko Mitić" koji slavi 60 godina.

22:14

Zvezdo, mora bolje od ovoga!

Crvena zvezda je savladala Novi Pazar 2:1 (1:0) u poslednjem kolu Superlige pred reprezentativnu pauzu, a trener Barak Bahar imaće mnogo toga da "dotegne" u svom timu do prvog meča u Ligi šampiona protiv Mančester sitija u gostima 17. septembra. Iako je Zvezda na kraju došla do pobede uz malo drame, na meču elitnog takmičenja greške i promašaji koje su pravili igrači srpskog šampiona ne bi bili tolerisani, tako da ko zna kako bi se susret završio...

Ovako, Zvezdi su nova tri boda doneli Aleksandar Dragović u 8. i Gelor Kanga iz penala u 80. minutu, međutim Gabonac je samo 60 sekundi posle toga "poklonio" gol i Novom Pazaru. "Uvalio" je u probleme Mijailovića lošim pasom unazad, a Saša Jovanović je lepim udarcem "ubio pauka" u mreži Glazerovog gola.

Nakon toga je Zvezda paničila, nije dobro reagovala na presing Novog Pazara, tako da je Ergelaš u dve situacije mogao da postigne gol i tako "otme" bod na rođendanskoj proslavi stadiona "Rajko Mitić" koji slavi 60 godina.



Standings provided by Sofascore

21:59

KRAJ!

Crvena zvezda je pobedila Novi Pazar 2:1, ali se pošteno "preznojala" na rođendanskoj žurki povodom 60 godina od otvaranja stadiona "Rajko Mitić".

Izvor: MN PRESS

21:57

90+4' - Ergelaš!

Veliki kiks u veznom redu, biće razočaran Barak Bahar nastupom svojih igrača u drugom poluvremenu, pošto je Ergelaš mogao da donese izjednačenje Novom Pazaru.

21:53

90' - Još šest minuta!

Crvena zvezda i Novi Pazar će zbog prekida usled koreografije domaćih navijača igrati još šest minuta.

21:49

84' - Ergelaš!

Umalo izjednačenje na "Marakani" posle novog kiksa odbrane. Prošao je napad Novog Pazara po levoj strani, pa je na desnoj dobio loptu Ergelaš, uspeo je da šutira bez čuvara, ali to odlazi pored gola... U međuvremenu Vladimir Lučić izlazi iz igre, a na terenu je Uroš Spajić.

21:44

81' - GOOOL! JOVANOVIĆ! 2:1!

Ni minut posle gola Kange, Novi Pazar matira Omrija Glazera. Katastrofalna lopta Kange unazad za Mijailovića, pobegla je od štopera crveno-belih, a to kažnjava Jovanović prelepim udarcem koji "ubija paučinu" u levom uglu gola Zvezde.

21:41

80' - GOOOL! KANGA! 2:0!

Kanga u levi ugao, golman Mirković ide u desni i Crvena zvezda vodi 2:0.

21:39

77' - Sukob Mitrovića i Sisea!

Pao je mladi fudbaler Crvene zvezde u kaznenom prostoru posle duela sa Siseom, nastala je gužva između njih dvojice pošto je Mitrović odgurnuo svog čuvara zbog grubosti, a potom je sudija dobio poziv iz VAR sobe. Pogledao je snimak i pokazao na "belu" tačku, dok je Sise dobio i žuti karton. Član stručnog štaba gostiju dobio je crveni karton.

21:38

Puno izmena!

U međuvremenu su Mijatović i Kanga ušli u igru, napustili su teren Kraso i Olajinka, dok je za to vreme Novi Pazar obavio svih pet promena. Ušli su Ejbrahams, Bogdanovski, Golijanin, Floro i Jovanović, a izašli su Čirjak, Karaklajić, Obradović, Anan i Adešina.

21:31

68' - Sudar!

Mijailović i Adešina su ostali na travi posle jednog sudara i fudbaler Novog Pazara je dobio žuti karton. U međuvremenu veliku šansu propušta i Bukari...

Izvor: Arena Sport/Screenshot

21:19

56' - Ovacije na Marakani!

Posle povrede se vraća Mirko Ivanić i zamenio je Kingsa Kangvu, pa ćemo videti da li će sada igrati odmah u tandemu sa Markom Stamenićem, pošto smo navikli da ga viđamo malo ofanzivnije.

21:10

47' - Tu je i koreografija za rođendan!

Zastavice, baklje... Meč je kratko prekinut zbog dima!

Izvor: TV Arena sport

20:50

POLUVREME!

Crvena zvezda vodi 1:0 golom Aleksandra Dragovića iz 8. minuta, a mogla je da postigne još nekoliko golova da su Kraso i Lučić bili iole precizniji pred golom Novog Pazara.

20:47

43' - KRASO!

Sada već nije jasno kako Zvezda nema dva gola prednsoti, napravio je dar-mar Kraso u kaznenom prostoru, izvrteo igrače Novog Pazara, a onda šutirao pored gola. Možda nije dovoljno dobro postavio telo u ovom slučaju...

20:43

41' - Kraso!

Bio je jako blizu Kraso još jednog gola u dresu Zvezde, samo 30 sekundi posle najveće šanse za Novi Pazar... "Prodao" je foru Siseu, prebacio loptu na levu nogu, ali je izblokiran!

20:30

27' - Lučić!

Velika šansa za Crvenu zvezdu, ali Vladimir Lučić pogađa samo stativu u kontri. Sjajno se izborio brzonogi fudbaler Zvezde za šut, ali nije pogodio...

20:19

15' - Potpuna kontrola Zvezde!

Srpski šampion kontroliše sva dešavanja na terenu i Novopazarci su daleko od igre kojom mogu da ugroze tim Baraka Bahara koji ide i po drugi gol.

20:10

8' - GOOOL! DRAGOVIĆ! 1:0!

Moćan i ofanzivan početak Crvene zvezde, pa odmah i gol u osmom minutu. Opsedali su gost Novog Pazara i na kraju je pogodio kapiten posle centaršuta sa desne strane Krasoa, odbila se lopta, a štoper je "zakucao" loptu sa sedam-osam metara. 

Pogledajte gol Aleksandra Dragovića za Crvenu zvezdu.
Izvor: YouTube/Arena sport

20:05

1' - Meč je počeo i odmah šansa!

Uspavan početak Novog Pazara i nije mnogo falilo da Crvena zvezda povede posle 90 sekundi. Iznenadila je lopta Momčilovića, sa leđa ga je napao Kangva i ukrao je loptu, ali nije uspeo da šutira na gol gostiju. Već sada je jasno kako će Zvezda napadati i pokušati što pre da dođe do gola.

19:57

Sve više navijača na "Marakani"

Ovakva je situacija na pet minuta do početka utakmice...

Izvor: Arena Sport/Screenshot

19:15

Stižu pojačanja na "Marakanu"!

Crvena zvezda je dogovorila dolazak Nasera Đigu iz Bazela na pozajmicu, završava sve oko dolaska Šerifa Ndiajea iz Adane, dok pregovara i oko zadnjeg veznog Benžamana Bušuarija iz Sent Etjena. Tako bi Zvezda završila prelazni rok u narednih 48 sati pošto u ponedeljak u ponoć crveno-beli moraju da prijave tim za grupnu fazu Lige šampiona.

Izvor: Profimedia/Serkan Avci / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

19:08

Ko je na klupi?

Ponovo na klupi Crvene zvezde nema Edmunda Ada, dok šansu čekaju još Popović, pomenuti Degenek, oporavljeni Ivanić, Kabić, Kanga, Mijatović, Milunović, Nedeljković, Nikolić, Šljivić i Spajić. Što se tiče Novog Pazara, tu su još Zogović, Ejbrahams, Bogdanovski, Bojat, Da Silva, Golijanin, S. Jovanović, F. Knežević i Kojčić.

Izvor: ATA Images/Dušan Milenković

19:07

SASTAVI!

Barak Bahar i Siniša Dobrašinović odredili su startne postave, a interesantno je da u sastavu crveno-belih u odnosu na poraz protiv Voždovca (2:3) nema samo Miloša Degeneka od startera. Umesto njega u zadnjoj liniji je Milan Rodić koji će igrati štopera uz Srđana Mijailovića i Aleksandra Dragovića.

CRVENA ZVEZDA: Glazer - Mijailović, Dragović, Rodić - Bukari, Stamenić, Kangva, Mitrović - Kraso - Olajinka i Lučić.

NOVI PAZAR: Mirković - Andrić, Azemović, Anan, Sise - Ergelaš, Momčilović , Čirjak, Adešina - Obradović i Karaklajić.

Izvor: MN PRESS

19:05

Dobro došli u MONDO live!

Crvena zvezda večeras od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić" igra meč šestog kola Superlige protiv Novog Pazara i želi da s pobedom ode na pauzu zbog obaveza reprezentacija. Istovremeno, Zvezda želi da na lep način obeleži 60. rođendan svog stadiona i nada se da će imati veliku podršku navijača na današnjem susretu.

Ostanite uz MONDO, pratićemo meč iz minuta u minut.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

UKRATKO

  • Crvena zvezda - Novi Pazar 2:1 (1:0)
  • Golove za domaćina postigli su Dragović u 8. i Kanga u 80. iz penala, a Jovanović u 81. za goste
  • Stadion Crvene zvezde danas slavi 60. rođendan
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije