• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serhio Ramos odbio Arape i Amerikance! Igrao je sa Ronaldom i Mesijem, ali neće kao oni

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Serhio Ramos se vraća u tim u kojem je započeo profesionalnu karijeru prije 20 godina.

 Serhio Ramos se vraća u Sevilju Izvor: Profimedia/JP PARIENTE/SIPA/2304161218

Legendarni španski fudbaler Serhio Ramos preći će u Sevilju, objavio je pouzdani italijanski novinar Fabricio Romano. Poslije dvije sezone u Pari Sen Žermenu, legendarni kapiten Real Madrida prihvatio je poziv Andalužana, da se vrati u tim iz kojeg je prije 18 godina otišao u Madrid i započeo blistavu karijeru na stadionu "Santjago Bernabeu". Iako je imao ponudu saudijskog Al-Itihada, kao i pozive iz Turske, trofejni štoper je po svemu sudeći odbio sve ponude, osim one da se vrati kući i da igra za klub koji voli.

Ramos (37) je kratko boravio u Parizu, u koji je stigao kao četvorostruki osvajač Lige šampiona. Bilo je zanimljivo vidjeti ga kao saigrača Lionela Mesija, sa kojim je godinama vodio velike bitke u "El Klasiku" Real Madrid – Barselona. Ipak, njih dvojica kao saigrači nisu bili previše uspješni van Lige 1, pa nije bilo iznenađenje ni kada je Argentinac otišao sa Parka prinčeva Majami, a ni kada je ozvaničeno da Ramos neće ostati poslije 58 nastupa za PSŽ. U nastavku karijere, koliko god ona još trajala, Ramos će nositi dres Sevilje, u kojoj je sve počelo za njega.

U novom klubu, aktuelnom osvajaču Lige Evrope, Ramos će biti saigrač srpskim internacionalcima, golmanu Marku Dmitroviću i vezisti Nemanji Gudelju. Za njega su ovog ljeta navodno bili zainteresovani i Galatasaraj, Porto i američki klubovi. Međutim, sve ih je odbio, da bi bio što bliže domu. Ramos je rođen u Kamasu, u blizini Sevilje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC