• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdina borba - rok je do ponoći! Marokanac rekao "ne", sad napad na Južnokorejca iz bratskog kluba!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda je pokušala da dovede Marokanca iz Sent Etjena i čula "ne", a sada će pokušati da napadne Hvanga iz Olimpijakosa kako bi se pojačala u veznom redu za Ligu šampiona.

 hvang iz olimpijakosa u crvenoj zvezdi Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je za kraj prelaznog roka uspjela da ostvari sve želje. Prvo je stigao štoper Naser Điga, potom je doveden i napadač Šerif Ndiaje, a potom je krenula bitka za zadnjeg veznog. Nakon što je Benžaman Bušuari odlučio da odbije srpskog šampiona pošto nije želio da ide u Srbiju, a Sent Etjen je "podizao cijenu" jer je u Francuskoj završen prelazni rok, Zvezda se okrenula drugom rješenju!

Poslednje pojačanje Crvene zvezde za Ligu šampiona mogao bi da bude južnokorejski reprezentativac Hvang In Bom (26) iz Olimpijakosa i to za pet miliona evra, potvrđeno je za MONDO. Hvang bi tako mogao da postane prvi Južnokorejac u Crvenoj zvezdi i predstavljao bi kapitalno pojačanje za elitno takmičenje.

Hvang je inače bio vrlo nezadovoljan u Olimpijakosu i svim silama je pokušavao da napusti slavni grčki klub, a tokom ljeta se dovodio u vezu sa brojnim klubovima iz "liga petica". Između ostalog, najviše se pričalo o Atalanti, međutim italijanski klub nije uspio da sve završi prije završetka "pijace" koja je nešto kraće trajala na Apeninima (1. septembar). S druge strane, Zvezda je imala tu komociju da Hvanga "napadne" i poslije tog datuma pošto do večeras u ponoć ima rok da registruje fudbalere na koje računa za grupnu fazu Lige šampiona.

Hvang je inače ponikao u Tedžonu, potom je igrao u Vankuveru, Rubinu, Seulu, a od prošle godine je u Olimpijakosu. Za reprezentaciju Južne Koreje odigrao je čak 45 utakmica.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC