• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Njukasla na Voždovac! "Evo zašto sam došao baš ovdje!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rodriga Vilka ubuduće ćemo gledati na superligaškim terenima

 Rodrigo Vilko potpisao za Voždovac Izvor: Profimedia

Fudbalski klub Voždovac pojačao je svoje redove peruanskim fudbalerom Rodrigom Vilkom (24), koji će do kraja sezone nastupati kao pozajmljeni igrač engleskog Njukasla. Mladi vezista počeo je karijeru u Deportivo Munisipalu, a oktobra 2020. godine prešao je među popularne "svrake". Nakon toga bio je na pozajmicama u Donkasteru i peruanskom Universitariju, za koji je nastupao prošle sezone.

Sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević, predstavio je najnovije pojačanje tima sa krova. "Dolazi nam fudbaler koji je zvanično član engleskog premijerligaša. Uspostavili smo kontakt sa Njukaslom i na bazi te saradnje Rodrigo će provesti godinu dana kod nas na pozajmici. Igra na poziciji lokevog krila i 'desetke' i dolazi da pojača konkurenciju u našem timu s obzirom da smo tu bili u deficitu“, rekao je Leontijević i dodao:

"Igrač je sa reputacijom iz Premijer lige. Prošlu sezonu proveo je u peruanskoj prvoj ligi. Očekujemo da odmah pruži kvalitetan doprinos i nadamo se da će u svakom smislu biti dobro pojačanje za nas. Dugo su trajali pregovori, ali drago nam je da je naš klub prepoznao kao dobru sredinu za razvoj svoje karijere. Želimo mu dobrodošlicu i da se što prije uklopi u sistem rada Voždovca.“

Nakon što se priključio zmajevima", Rodrigo Vilko je otkrio zašto je pala odluka na klub "sa krova":

"Imao sam sastanke sa predsjednikom i trenerom koji su me 'natjeral'“ da poželim da dođem u Voždovac. To je divan klub u lijepom gradu, sa mnogo mladih igrača koji žele da naprave ozbiljne karijere. Ja sam već stekao određeno iskustvo, prošao sam kroz dobre i loše momente i sada time želim da doprinesem ekipi da ostvari što bolje rezultate. Posvećenost, trud i vrijedan rad je nešto što sam uvijek pružao i što od mene i sada može da se očekuje“, rekao je Vilka. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC