• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus spremio novi ugovor za Dušana Vlahovića

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iako je često pisano o odlasku Dušana Vlahovića iz Juventusa ovog ljeta, torinski klub će ponuditi srpskom napadaču novi ugovor, prenose italijanski mediji.

 Dušan Vlahović Izvor: EPA/ALESSANDRO DI MARCO/ANSA

Ugledni list "Gazeta delo Sport" piše da će "bjankoneri" ponuditi jednogodišnji produžetak ugovora Srbinu, što bi ga vezalo do ljeta 2027. godine.

Vlahović je povezivan s potencijalnim prelaskom u Čelsi u okviru razmjene za Romelua Lukakua uz doplatu, ali dogovor nije postignut pa je Belgijanac proslijeđen u Romu na pozajmicu.

Međutim, na startu nove sezone Vlahović je dobro krenuo i postigao dva gola i asistenciju za treće mjesto Juvea na tabeli Serije A s dvije pobjede i remijem.

Mediji na Apeninima su prenijeli da je Juve sada spreman da ponudi i povišicu plate Vlahoviću sa sedam na 10 miliona godišnje, što bi moglo da poraste i na 12.5 miliona u posljednjoj godini ugovora.

"Gazeta" je dodala da Vlahović i njegovi menadžeri nisu odbili prijedlog i da će u oktobru sjesti na direktne pregovore sa torinskim klubom.

Podsjetimo, Vlahović je ponikao u Partizanu, a još kao tinejdžer je prešao u redove Fiorentine. Postigao je 49 golova na 108 utakmica za Fiorentinu, a onda je 2021. godine prešao u "staru damu" 80 miliona evra. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC