• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN UGASIO POŽAR, A DULJAJU ISPUNJENA ŽELJA: Konačno stiže štoper u Humsku!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan će u nastavku sezone računati i na defanzivca koji ima iskustvo igranja u Njemačkoj, a to je posljednje pojačanje koje dobija Igor Duljaj.

 Partizan dovodi stopera iz njemačke Cvajte Izvor: MN PRESS

Vrijeme je da Partizan dovede defanzivca i završi posao u ljetnjem prelaznom roku - Igor Duljaj gotovo čitavog ljeta čeka pojačanje u posljednjoj liniji, a čini se da konačno stiže fudbaler koji treba da riješi jedan od gorućih problema. Crno-bijeli će uskoro biti jači za belgijskog fudbalera Natana de Medinu (25)!

Kako prenosi "Telegraf", Belgijanac će u utorak stići u Humsku na posljednju rundu pregovora, a zatim i potpisati ugovor sa crno-bijelima. On će postati 11. pojačanje Partizana u ljetnjem prelaznom roku, a očekuje se da odmah nakon reprezentativne pauze uhvati ritam i stavi se na raspolaganje treneru Duljaju.

Belgijanac dolazi u Srbiju nakon avanture u "Cvajti", drugoj ligi Njemačke. Tamo je tokom posljednje sezone nastupao za Ajntraht iz Braunšvajga, a prije toga je dvije godine proveo u dresu Arminije iz Bilefelda. Natan de Molina je dijete slavnog Anderlehta, a u rodnoj Belgiji igrao je za još nekoliko poznatih klubova prije nego što je započeo inostranu karijeru. Svojevremeno je bio reprezentativac do 19 i 21 godine, a specijalizovani sajtovi navode da prinudno može da igra i na bekovskim pozicijama.

Podsjećamo, Partizan je novu sezonu započeo sa samo trojicom igrača na štoperskim pozicijama, nakon što je crnogorski reprezentativac Igor Vujačić prodat u Rusiju. U klubu su ostali novi kapiten Svetozar Marković, talentovani Mihajlo Ilić koji je bonus u domaćem prvenstvu i reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin. On je odigrao samo jednu od prvih devet utakmica crno-bijelih u novoj sezoni. Na meču protiv Javora proveo je na terenu svih 90 minuta i "odmorio" Markovića koji je sa klupe ispratio tu utakmicu.

Na početku prelaznog roka kao potencijalno rješenje u posljednjoj liniji pominjao se Ognjen Vranješ, koji je na kraju potpisao za Čukarički, a crno-bijeli su dugo čekali pozitivan odgovor Matije Nastasića. Kako njega nije bilo morali su da se okrenu drugim rješenjima na tržištu i tada je počela potraga za strancem koji će ojačati defanzivni dio tima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC