• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan prodao fudbalera za kog ne zna gdje je! Niko ga nije vidio 78 dana, a na kraju "trljaju ruke" zbog transfera

Autor Dragan Šutvić

Saga oko Fusenija Dijabatea i Partizana završena je poslije 78 dana.

 dijabate otišao iz partizana  Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Prije tačno 78 dana Partizan je obavijestio javnost da ne zna gdje je njegov fudbaler Fuseni Dijabate, pa nisu pomogli ni javni apeli trenera igora Duljaja i članova rukovodstva da ga čeka ozbiljna kazna zbog takvog ponašanja. Ipak, na kraju će u Partizanu biti i zadovoljni kako je čitava situacija raspetljana, pošto su navodno uspjeli da ga prodaju i tako se riješe jedne od najvećih briga ovog ljeta, a nije da ih nije bilo...

Fuseni Dijabate će karijeru nastaviti u Švajcarskoj, preciznije u Lozani, javlja "Sportski žurnal" uz informaciju da je čitav posao zaključen za 600.000 evra. Ukoliko fudbaler iz Malija ispuni određene bonuse iz ugovora, čiji detalji nisu precizirani, transfer može da naraste na milion evra.

S obzirom na to da je Dijabate stigao prošlog leta za obeštećenje, Partizan može da kaže da je i dobro prošao, iako su prošli kroz "sito i rešeto" zbog problematičnog Malijca. Počeo je još zimus da pravi probleme kada je zakasnio na pripreme i tadašnji trener Gordan Petrić je htio da ga odstrani iz tima, potom je pravio probleme i Igoru Duljaju, a kao vrhunac svega bila je odluka da se ne pojavi na pripremama kluba i da prekine kontakt sa svima, iako je pod ugovorom.

Bivši fudbaler Trabzona, Lestera i još nekoliko klubova, prošle sezone za Partizan je odigrao 45 utakmica i na njima je zabilježio sedam golova i 11 asistencija, što mu je zapravo najbolja takmičarska godina u karijeri. Očigledno se dopao ljudima iz Lozane koji su ga jurili čitavo ljeto i na kraju ga potpisali.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC