• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina prodala najboljeg fudbalera

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novosađani su poslije dugih pregovora pristali da prodaju Nikolu Čumića u Rusiju.

 Vojvodina prodala Nikolu Čumića u Rubin Izvor: MN PRESS

Samo 48 sati pred "zatvaranje" ljetnjeg prelaznog roka u Srbiji, Vojvodina je prodala svog ubjedljivo najboljeg fudbalera Nikolu Čumića u ruski Rubin, piše "Dnevnik". Informacija je već nekoliko dana bila u vazduhu i čekala se odluka Novosađana na poziv Rubina, da bi na kraju rukovodstvo "aminovalo" transfer koji će donijeti lijep novac u kasu, ali će istovremeno napraviti velike muke treneru Ranku Popoviću koji će ostati bez srca tima.

Nezvanično, u pitanju je obeštećenje od 1.500.000 evra na koje u Vojvodini nisu mogli da zažmure, plašeći se da je Čumić dostigao svoju maksimalnu vrijednost, iako se spekulisalo da je prethodno bilo i boljih finansijskih ponuda po Vojvodinu iz SAD, s tim da je takav transfer odbio sam fudbaler.

Čumić će u toku dana potpisati četvorogodišnji ugovor sa Rubinom i mladom Užičaninu će ovo biti još jedna pokušaj dokazivanja u inostranstvu, pošto u prethodnom nije uspio. Čumić je osim u Slobodi iz Užica, Metalcu i Radničkom u Srbiji, igrao "preko" za Olimpijakos, Sporting Hihon i Lucern, ali nije imao preveliku minutažu i stagnirao je u karijeri. Zato se vratio u Srbiju i u dresu Vojvodine je za godinu dana ponovo ušao u formu i zainteresovao klubove iz inostranstva.

Vidjećemo kako će Vojvodina, na samo 48 sati pred kraj "pijace" u Srbiji, uspjeti da zamijeni Čumića koji je postigao 16 golova i asistirao za još sedam na 41 nastupu u dresu "stare dame".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC