• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borčevci uljepšali dan mališanima - "crveno-plavi" se družili klincima i uživali: Da nastave našim stopama... (FOTO)

Autori Bojan Jakovljević Autori Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca u Parku "Mladen Stojanović" družili se sa najmlađim navijačima.

 Fudbaleri Borca družili su se sa najmlađim navijačima Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca Stojan Vranješ, Aleksandar Subić, Jovo Lukić i Hose Rikardo Кortes družili su se danas sa najmlađim navijačima u Parku "Mladen Stojanović".

Oduševljeni klinci nastojali su da što bolje iskoriste vrijeme provedeno sa svojim ljubimcima, koji su im ispunjavali sve želje. Pričali su sa njima, igrali se, fotografisali, dijelili autograme, te im sasvim sigurno prenijeli i određene fudbalske tajne, koje bi im jednog dana mogle koristiti.

"Svrha svega je da ovi dječaci imaju uzore i da sutra nastave našim stopama. Bila je ovo lijepa prilika da se družimo i nadam se da će i ubuduće biti ovakvih okupljanja", poručio je jedan od najiskusnijih prvotimaca Borca, Stojan Vranješ.

Ni Jovo Lukić nije krio oduševljenje današnjim druženjem, te ističe da je zadovoljstvo

"Drago nam je što smo došli da se poigramo da dječicom i da smo im ispunili snove. Lijep je osjećaj ostvariti nešto takvo. Uvijek smo tu za njih", poručio je Borčev golgeter. On je kod okupljenih klinaca izazvao pravo oduševljenje, te su još jednom pokazali koliko ga vole. "Dugo sam tu, i ja mnogo volim djecu, tako da je to sigurno uzajamno", dodao je mladi napadač "crveno-plavih".

Odmor je iza fudbalera Borca. Poslije reprezentativne pauze, nastavlja se sezona u Premijer ligi BiH, a Borac će u nedjelju od 19.45 ugostiti Posušje na Gradskom stadionu.

"Igramo kod kuće i u pobjedničkom nizu dočekujemo ekipu Posušja. Radi se o dobroj ekipi, ali znamo svi da kada igramo u Banjaluci imamo podršku navijača i kompletnog grada, tako da spremni dočekujemo meč i sve osim tri boda bilo bi neuspjeh. Vjerujem da ćemo opet obradovati naše navijače", optimista je Vranješ.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ŠTA SE ČEKA GODINAMA?

S kojim timom se Borac bori za titulu? Da li se ikad planira nešto napraviti u Evropi? Gdje su pojačanja koja prave razliku?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC