• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jakov Blagaić zablistao protiv Zvijezde 09: Nije bilo lako nakon 0:2, ali vjerovali smo da možemo do preokreta

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Borac je imao dva gola zaostatka protiv ekipe iz Etno-sela Stanišići, a onda je na scenu stupio dvostruki strijelac Jakov Blagaić, jedan od najzaslužnijih za preokret "crveno-plavih" i novi trijumf.

 Jakov Blagaić dvostruki strijelac za Borac Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Prebrodio je Borac tešku prepreku u vidu Zvijezde 09. Imali su gosti iz Etno-sela Stanišići dva gola prednosti protiv "crveno-plavih" na Gradskom stadionu, ali je uslijedio veliki preokret domaćina, koji je postigao četiri gola i zabilježio novi trijumf.

Jedan od najzaslužnijih za ovakav rezultat tima Vinka Marinovića bio je Jakov Blagaić, dvostruki strijelac u ovom meču.

Iako je i u prethodnim utakmicama sezone pokazivao da će biti veliko pojačanje za Banjalučane, u duelu sa Zvijezdom 09 potvrdio je svoj raskošan kvalitet, te poveo svoj tim ka osvajanju tri boda.

"Nije bilo nimalo lako nakon što smo primili dva gola. Nismo iskoristili neke šanse koje su nam se ukazale, a potom je protivnik kaznio naše greške. Ipak, vjerovali smo da možemo do preokreta i to smo na kraju uspjeli da uradimo. Najvažnije je da smo 'okrenuli' utakmicu u svoju koristi i da smo ostvarili novu pobjedu“, istakao je Blagaić u razgovoru za klupski sajt.

Ipak, nije želio da stavlja sebe u prvi plan. Kako ističe, učinak ekipe je najvažniji.

"Ne bih da pričam o svojoj igri. Neka to drugi rade. Na meni je da naporno radim, da dam pun doprinos ekipi i da svi zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve. Naravno, drago mi je ako su navijači zadovoljni igrama, a ja se nadam da će dolaziti u što većem broju. Znači nam podrška sa tribina", kaže Blagaić.

Razigrali su se "crveno-plavi". U samom vrhu su tabele iako zbog nastupa u evropi nisu odigrali sve mečeve. Marinovićev tim postigao je čak dvadeset golova u četiri takmičarska utakmice, Premijer ligi BiH i Kupu RS.

"To je zaista zavidna statistika. Nije lako postići dvadeset golova na pet utakmica. Nadam se da ćemo tako nastaviti. Ekipa se 'podigla', igramo sve bolje i nadam se da ćemo biti još bolji kako sezona bude odmicala", poručio je fudbaler Borca.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC