• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA SE OGLASILA O BOLINGIJU! U bolnici ga posjetio ambasador DR Konga: "Molimo za privatnost"

Džonatan Bolingi je i dalje na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

 Džonatan Bolingi nove informacije Izvor: MN PRESS

Napadač Vojvodine Džonatan Bolingi hospitalizovan je prije dva dana zbog respiratornih problema na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici i njegovo stanje je teško, saopštio je novosadski klub.

Sada se Vojvodina ponovo oglasila i saopštila da se njihov fudbaler i dalje nalazi na intenzivnoj njezi, ali je u najboljim mogućim rukama u ovom trenutku i doktori su praktično danonoćno uz njega.

Danas je Bolingija posetio i ambasador DR Konga, Žozef Kalala koji je zajedno sa suprugom i delegacijom Vojvodine dobio uvjerenja da fudbaler ima najbolju moguću negu na Institutu u Sremskoj Kamenici. Za sada i dalje nema preciznih informacija šta se desilo Bolingiju i Vojvodina se svima zahvaljuje na porukama podrške uz molbu za privatnost.

"O njegovom zdravlju brine tim specijalista koji ima enormno iskustvo za liječenje u ovakvom stanju. Svi se nadamo da će se Džonatan izvući i prebroditi ovo teško stanje. Uzroci su nepoznati, u toku su i dalje detaljne analize, svi dosadašnji testovi do sada su negativni. Prati se i epidemiološka situacija u Kinšasi, u kontaktu smo sa njegovim ljekarima u reprezentaciji i lokalnim doktorima. Terapija je u toku. Naš medicinski tim je u konstantnom kontaktu sa ljekarima u Institutu, i čekamo dalji razvoj događaja", saopštio je doktor Borko Vukosav dan ranije na konferenciji za medije.

Bolingi (29) je prethodno proveo skoro dvije nedjelje u DR Kongu za vrijeme reprezentativne pauze, a tegobe je prijavio po dolasku u Novi Sad. Podsjetimo, ovaj napadač je prethodno igrao za veliki broj klubova u Belgiji (Standard, Muskron, Anverpen...), nastupao je i u Turskoj, Švajcarskoj, a u Vojvodinu je došao iz Tajlanda i za sada je postigao dva gola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC