• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Vojvodine u kritičnom stanju, hitno prebačen u Urgentni centar!

Autor Dragan Šutvić

Napadač Vojvodine prebačen u bolnicu na ispitivanja i situacija je veoma ozbiljna!

 fudbaler vojvodine kritično hitno prebačen u urgentni centar  Izvor: MN PRESS

Napadač FK Vojvodina Džonatan Bolingi (29) hitno je prebačen u bolnicu u Sremskoj Kamenici i njegovo stanje je teško! Dramatičnu vijest potvrdio je klub, bez detaljnih informacija o tome šta se dogodilo fudbaleru koji je stigao u Srbiju ovog ljeta sa Tajlanda.

"Nakon utakmice sa Radničkim 1923, Bolingi je otputovao u Kinšasu na reprezentativne obaveze sa selekcijom DR Konga, nakon čega se vratio u noći, 14. septembra. Po dolasku je prijavio da se loše osjeća i odmah je prebačen na Urgentni centar KC Vojvodine, gdje je urađena detaljna i kompletna dijagnostika. Zbog teškog zdravstvenog stanja, konzilijum ljekara je odlučio da Bolingi bude prebačen na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, gdje je primljen u jedinici intenzivne nege. Tamo je dodatno podvrgnut detaljnoj dijagnostici. Njegovo stanje je ozbiljno, teško, ali dobro i ja sam zadovoljan što je na najboljem mogućem mjestu", rekao je o fudbaleru doktor Vojvodine Borko Vukosav.

"O njegovom zdravlju brine tim specijalista koji ima enormno iskustvo za liječenje u ovakvom stanju. Svi se nadamo da će se Džonatan izvući i prebroditi ovo teško stanje. Uzroci su nepoznati, u toku su i dalje detaljne analize, svi dosadašnji testovi do sada su negativni. Prati se i epidemiološka situacija u Kinšasi, u kontaktu smo sa njegovim ljekarima u reprezentaciji i lokalnim doktorima. Terapija je u toku. Naš medicinski tim je u konstantnom kontaktu sa ljekarima u Institutu, i čekamo dalji razvoj događaja", dodao je doktor Borko Vukosav.

Vojvodina je rekla da u ovom trenutku svi u klubu razmišljaju samo o Bolingiju i da je svima jako teško da se fokusiraju na meč protiv Spartaka predstojećeg vikenda.

"Kada dobijete ovakve vijesti, onda je utakmica u drugom planu. Misli svih nas usmjerene su ka Boliju i želimo mu da se što prije oporavi. Ova situacija treba da bude i motivacija za sve nas i da odigramo i za njega. Ne sumnjam da će on svoju utakmicu da dobije. Kada se dese ovakve stvari, podsjetimo se na prioritete u životu", rekao je trener Vojvodine Ranko Popović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC