• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI DETALJI - BRAT PROBAO DA OTME POLA POGBU! Tražio mu 13.000.000 evra, sudije pretresaju dokaze

Pol Pogba je prema novim detaljima koji su dospjeli u medije čak bio i pod prijetnjom otmice od strane starijeg brata koji ga je ucjenjivao.

 Brat htio oteti Pogbu Izvor: Profimedia

Pol Pogba nikako da se vrati na teren i u formu, a i van terena ima mnogo problema. Trenutno ne može da igra jer je pao na doping testu, a dok mu traje suspenzija morao je i na sud. U Parizu je išao na svjedočenje i suočavanje sa četiri od pet osoba koje su optužene da su ga ucjenjivale.

To se dešavalo u martu 2022. godine, a još veća prašina u javnosti se podigla jer je među onima koji su ucjenjivali Pola Pogbu i njegov rođeni brat Matijas Pogba. Iskusni štoper je bio jedini odsutan sa suočavanja u Parizu koje je trajalo više od pet sati. 

Istražne sudije su korak po korak rekonstruisale događaj, navodnu otmicu i momenat kada su mu otmičari tražili 13.000.000 evra. "Odmah me pozovi, požuri inače ćeš žaliti cijelog života", glasila je jedna od poruka Matijasa Pogbe, nekadašnjeg defanzivca Reksama, Kru Aleksandrije, Peskare, Sparte Roterdam, Tura, Mursije, ali čak i Tabora iz Sežane u Sloveniji svom mlađem bratu. Sada dok čekamo da se Pogba vrati na teren u dresu Juventusa čekamo i zaključak ovog slučaja pred sudom. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC