• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Unijeli albansku zastavu da provociraju Srbe! I ovo je dočekalo TSC u Londonu, veliki propust (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jedan navijač je na meč Vest Hem - TSC donio i zastavu Albanije.

 Navijač unio zastavu Albanije na meč Vest Hem TSC Izvor: Arena Sport/Screenshot

TSC je ostavio vrlo dobar utisak na debiju u grupnim fazama UEFA takmičenja pošto je pružio snažan odbor Vest Hemu, vodio protiv njega, ali na kraju nije imao snage i kao i svi srpski klubovi ove nedjelje - poražen je poslije preokreta 3:1. Pogodak za klub iz Bačke Topole djelo je Petra Stanića iz 47. minuta, dok je potom na scenu stupio "faktor Kudus".

Prvo je fudbaler iz Gane, plaćen čak 43 miliona evra ovog ljeta, uticao na Nemanju Petrovića da postigne gol, da bi zatim i sam upisao prvenac u dresu "čekićara" u 70. minutu. Bio je to udarac glavom poslije kornera, kada čak nije morao ni da skoči, a potom je otrčao u pravcu navijača Vest Hema da proslavi. Ono što je mnogima promaklo u prvi mah je šta se u tom trenutku nalazilo na tribinama Olimpijskog stadiona u Londonu.

Jedan navijač je u tom trenutku mahao zastavom Albanije za koju je vrlo teško naći bilo kakvu povezanost sa Vest Hemom. U ovom trenutku za Vest Hem ne igra ni jedan fudbaler iz Albanije, dok nije ni nikada u istoriji - pošto su tek dva fudbalera iz ove zemlje bila u Premijer ligi (Lorik Cana u Sanderlendu, odnosno Armando Broja u Čelsiju).

Postavlja se pitanje kako i zašto su redari uopšte pustili navijača na tribine sa albanskom zastavom, posebno ako je jedina namjera bila da provocira fudbalere srpskog kluba. Ako i jeste, u tome nisu uspjeli pošto su igrači TSC-a to potpuno ignorisali.

Bili su koncentrisani na utakmicu do kraja, ali nažalost nisu uspjeli da dođu do prvih bodova pošto je u 82. Souček potvrdio pobjedu od 3:1. Tako će TSC morati da traži bodove protiv Frajburga i Olimpijakosa koji su prethodne večeri odigrali sjajnu utakmicu kada je u Atini pobijedio njemački sastav 3:2. Naredni meč TSC igra protiv Olimpijakosa pred svojim navijačima 5. oktobra, kada će se nadati da će ostaviti bolji utisak nego Čukarički.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC