• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIVENI NOVI DETALJI O VOŠINOM NAPADAČU! Danima u komi, a stižu dobre vijesti: "Hvala Bogu i ljudima..."

Iskusni napadač Džonatan Bolingi, jedno od najzvučnijih pojačanja Vojvodine ovog ljeta, polako se oporavlja u novosadskoj bolnici.

 Džonatan Bolingi se budi iz kome Izvor: Instagram/bolingiofficiel/printscreen

Strašne vijesti stigle su nedavno iz Novog Sada, kada je Vojvodina saopštila da je njen napadač Džonatan Bolingi hitno hospitalizovan nakon što se vratio sa reprezentativne pauze. Klub se redovno oglašavao o stanju golgetera koji je jedno od najvažnijih letnjih pojačanja kluba - medijima su informacije o njegovom stanju davali ljekar Borko Vukosav i predsjednik kluba Dragoljub Zbiljić, a sada je trener Ranko Popović otkrio dobre vijesti.

U najavi meča protiv Javora u okviru Superlige Srbije, trener crveno-bijelih iz Novog Sada ispričao je da se reprezentativac DR Konga još nije potpuno oporavio, ali da se polako budi iz kome. Po njegovim riječima, Bolingi sada može samostalno da diše, nakon što je prethodnih dana bio na aparatima koji su ga održavali u životu.

"Hvala Bogu, a hvala i divnim ljudima u čijim je rukama što su učinili sve da njegovo stanje ide ka boljem. On se polako budi iz kome, još nije potpuno svjestan, ali je počeo samostalno da diše. O nekim drugim detaljima obavijestiće vas ljekari, koji su stručniji. Neizmjerno se zahvaljujem na svemu doktorima i kompletnom osoblju", rekao je trener Novosađana, Ranko Popović pred meč osmog kola Superlige Srbije.

Reprezentativac DR Konga Džonatan Bolingi stigao je u Vojvodinu sa Tajlanda gdje je igrao za Buriram junajted, a prije toga je imao evropsku karijeru u brojnim timovima iz Belgije, dok je nastupao i u Turskoj i Švajcarskoj. Za Vojvodinu je nastupio u prvih šest ligaških mečeva ove sezone, a postigao je dva gola - u pobjedama nad Radničkim iz Niša (3:2) i Radničkim iz Kragujevca (2:1).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC