• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin napravio haos u Grčkoj! Bomba, pa provokacija - umalo tuča na terenu! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji igrač Partizana Andrija Živković ponovo pogodio za PAOK, ali ovog puta je dodatno iznervirao navijače rivalskog kluba.

 Andrija Zivkovic postigao gol i izazvao haos video snimak Izvor: Twitter/umigre1892/printscreen

Srpski fudbaler Andrija Živković u sjajnoj je formi na početku nove sezone, a mrežu rivala zatresao je i u prvenstvenom okršaju njegovog PAOK-a protiv Pas Janjine. Iako je meč počeo na klupi za rezerve, krilni napadač je bio centralna figura ovog susreta - ušao je u igru u 58. minutu i u 77. minutu postavio je konačnih 3:1 za svoju ekipu! Upravo taj gol pokrenuo je incidente...

Nakon što je lopta pogodila mrežu Živković je odlučio da pogodak proslavi ispred navijača protivničkog tima! Taj dio tribine bio mu je najbliži, a kada je dotrčao do njega Andrija je potezom ruke signalizirao da ne čuje domaće fanove. Oni su bili ogorčeni, ali mu nisu mogli ništa, pa su srpskom reprezentativcu pritrčali pojedini fudbaleri domaćeg tima. Pogledajte gol Andrije Živkovića:

Situacija nije bila nimalo prijatna, a jedan od protivničkih fudbalera unosio se u lice krilnom igraču PAOK-a. Na sreću, saigrači su odvojili Živkovića od protivnika koji je bio raspoložen za obračun, pa je tim iz Soluna bez tuče prošao na ovom gostovanju - uz osvojena tri boda.

Nakon pet odigranih kola grčkog šampionata PAOK je na drugoj poziciji sa 10 osvojenih bodova. Prvi je Olimpijakos koji ima 13, a u vrhu tabele bi u narednom periodu mogli da se nađu Panatinaikos i AEK. Ta dva tima imaju samo po tri odigrana meča - Panatinaikos uz maksimalan učinak ima devet bodova, dok je AEK trenutno na pet, pa bi u dvije utakmice koje treba da nadoknade mogli da stignu vodeće timove prvenstva.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC