• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo oženio 14 godina mlađu manekenku! Brazilac ne odustaje - vjenčao se ČETVRTI put! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Legendarni brazilski napadač Ronaldo ponovo se oženio, a ovog puta njegova izabranica je 14 godina mlađa manekenka.

 Ronaldo se oženio četvrti put Izvor: Instagram/celinalocks/printscreen

Legenda Brazila Ronaldo Nazario de Lima (47) ponovo je uplovio u bračne vode i to sa 14 godina mlađom manekenkom Selinom Loks. Oni su u vezi od 2015. godine, a luksuzno vjenčanje sa kojeg je manekenka podijelila fotografije održano je na Ibici. Nekadašnji fudbaler Barselone, Reala, Intera i Milana stao je na ludi kamen četvrti put i očigledno i dalje vjeruje u ljubav, iako do sada nije imao previše sreće...

Još na početku igračke karijere Ronaldo je bio u vezi sa atraktivnom brazilskom glumicom Suzanom Vagner koju je upoznao dok je ona snimala jednu popularnu "sapunicu". Iako nisu bili vjenčani, zajedno su živjeli dvije godine i njihova ljubav privlačila je mnogo pažnje - pukla je iznenada, a samo nekoliko mjeseci kasnije Ronaldo je oženio fudbalerku Milenu Domingez! Brak je potrajao četiri godine i može se reći da je bio uspješan, ako se ima u vidu da je sa TV licem Danijelom Cicareli razvod došao samo tri mjeseca nakon luksuznog vjenčanja u Francuskoj! Ovo su Ronaldo i njegova nova izabranica:

Uslijedio je veliki skandal u kojem se legendarni brazilski napadač našao, kada su tri transvestita pokušala da ga ucjenjuju intimnim snimcima, zbog čega mu je "pukla" vjeridba sa Marijom Beatriz. Ipak, par je uspio da obnovi romansu, vjenča se i nekoliko godina živi veoma mirno, sve dok Marija nije zatražila razvod. Spekulisalo se da je razlog prevara, jer se u međuvremenu utvrdilo da Ronaldo ima vanbračno dijete u Tokiju, sa konobaricom brazilskog porijekla koju je upoznao na jednom od putovanja.

Nakon tog razvoda Brazilac je nekoliko godina bio miran, sve dok u januaru 2023. godine nije isplivalo u javnost da je Selinu Loks vjerio na godišnjem odmoru u Dominikanskoj Republici! Vjenčanje je bilo logičan nastavak priče, a nadamo se da će ovaj brak slavnog fudbalera potrajati više od prethodnih. Možda mu je u životu bilo potrebno samo da pronađe 14 godina mlađu ženu koja ga razumije!

Inače, iz dosadašnjih brakova, vjeridbi, veza i avantura, nekadašnji brazilski fudbaler Ronaldo ima četvoro djece - najstariji je sin Ronald (23), a zatim slijede Aleksander (18), Marija Sofija (14) i Marija Alis (13). Oni za sada nisu bliski sportu, dok je čuveni napadač ostao u fudbalu kao biznismen i teško se može reći da mu sjajno ide. Brazilac Ronaldo u problemima je zbog debakla klubova u kojima je većinski vlasnik. Do skoro je imao problema sa nezadovoljnim navijačima koji su protestovali proiv njega ali ni to nije spriječilo Ronalda da se još jednom zaljubi.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC