• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serhio Ramos opljačkan dok je igrao utakmicu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Slavni španski fudbaler gostovao je u Ligi šampiona dok su mu provalnici nosili stvari iz kuće.

 Serhio Ramos opljačkan dok je igrao utakmicu Izvor: Profimedia

Iskusni španski fudbaler Serhio Ramos (37) bio je žrtva pljačke tokom prethodne sedmice, dok je sa ekipom Sevilje u okviru Lige šampiona gostovao francuskom predstavniku Lansu. Provalnici su uspjeli da izbjegnu alarme koji su postavljeni na kući u kojoj Serhio Ramos živi sa svojom izabranicom Pilar Rubio i njihovo četvoro djece.

Sva djeca poznatog španskog para bila su u kući kada se provala dogodila. Njih su čuvale dvije dadilje dok su roditelji bili na poslu - tata Serhio na gostovanju, a mama Pilar na televiziji gdje već godinama radi. Djeca nisu povrijeđena, a napravljena materijalna šteta odgleda se samo u stvarima koje su razbojnici odneli iz kuće - njihov plen bili su satovi, nakit, skupocjena odjeća i gotovina!

Policija je pokrenula istragu povodom ove pljačke, a u narednim danima biće više detalja o tome šta je sve ukradeno slavnom fudbaleru, kao i kolika je šteta napravljena. Za počiniocima se traga, a javnost u Španiji vjeruje da će slučaj uskoro biti riješen.

Inače, Serhio Ramos je tek nedavno započeo novi život u Španiji, nakon što se vratio u Sevilju, za koju je igrao na početku karijere. Svojevremeno je iz Andaluzije otišao u Madrid, gdje je potpisao za Real i postao jedna od najvećih legendi tog kluba - dugogodišnji kapiten i osvajač najvećih trofeja u fudbalskom svetu. Uslijedila je ne tako slavna avantura u dresu PSŽ-a, a zatim povratak na stadion gdje je sve počelo... Ovako izgleda Serhiova izabranica Pilar Rubio:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC