• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tragedija na Kosmetu ujedinila srpske navijače: Delije se posebno zahvalile Partizanu - "Temelj normalizacije odnosa"

Autor Dragan Šutvić

Delije su se u saopštenju posebno zahvalile navijačima Partizana.

 delije i grobari zajedno u hramu svetog save Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

U Srbiji je u srijedu 27. septembra proglašen dan žalosti povodom tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji kada su u sukobu sa policijom tzv. Kosova život izgubila trojica Srba, a na pomenu nastradalima u Hramu Svetog Save ujedinili su se srpski navijači. Stefan Nedeljković, jedan od poginulih na Kosovu i Metohiji, bio je član grupe Delije Sever, a njemu su osim pristalica Zvezde čast odali i navijači Partizana, OFK Beograda, Zemuna, Voždovca i drugih klubova.

Zbog toga se saopštenjem oglasila navijačka grupa Delije Sever i izrazila je zahvalnost svim pripadnicima ostalih navijačkih grupa što su došli na pomen Stefanu Nedeljkoviću iz Zvečana, kao i Bojanu Mijailoviću i Igoru Milenkoviću.

"Hvala navijačima OFK Beograda, Zemuna, Voždovca, ali posebno hvala navijačima Partizana, koji su u ogromnom broju došli na pomen. Umjesto na ulici i tribinama jedni naspram drugih, stajali smo u Hramu Svetog Save jedni pored drugih. Pokazana je visoka svijest i ljudskost, nek bude samo početak i temelj buduće normalizacije naših odnosa", saopštile su Delije.

Pogledajte i fotografije sa pomena u Hramu Svetog Save u kome su pored navijača bili i predstavnici Crvene zvezde: generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela i tehnički direktor Marko Marin. Podsjetimo, prethodno je 171. "vječiti" derbi bio zakazan za 27. septembar u 19 časova u Humskoj, ali je usljed nemilih događaja na Kosmetu i proglašavanja dana žalosti na teritoriji cijele Srbije odložen za decembar.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC