• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin trener čuo zvižduke na "Marakani": Publika je u pravu, ovo nije dobro za srce!

Autor Dragan Šutvić

Trener Zvezde svjestan još jednog blijedog nastupa u Superligi.

 crvena zvezda radnički niš barak bahar  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ponovo je odigrala blijedo na "Marakani" i pobijedila Radnički iz Niša 1:0. Poslije meča, trener crveno-bijelih Barak Bahar rekao je šta zamjera ekipi.

"Moramo da na jednostavniji način završavamo utakmice, jer ovo nije dobro za srce. Mogli smo još golova da postignemo, ali pobjede su najbitnije. Kada nisi u najboljoj formi i kada si izgubio prethodnu utakmicu u ligi, bitno je da trijumfuješ kako bi povratio samopouzdanje. Radimo na efikasnosti, probavamo razne sisteme, i to nekada funkcioniše, nekada ne, ali vjerujem da ćemo u srijedu biti bolji. Fokus je sad na Jang Bojsu", rekao je Izraelac.

Bahar je objasnio zašto je u poluvremenu napravio tri izmjene i izveo Osmana Bukarija, Stefana Mitrovića i Žan-Filipa Krasoa.

"Ako sam promijenio svu trojicu, znači da nisu bili dovoljno dobri. U drugom poluvremenu smo startovali na pravi način, kontrolisali meč i pravili šanse, ali onda smo bili sve lošiji, prije svega na presingu. Što se pete izmjene tiče, nije bilo potrebe da je pravim, jer sam imao utisak da su svi posvećeni. Nisam želio nikog da ubacujem na minut, dva".

Bahar je rekao da razumije zvižduke i nezadovoljstvo publike, koja od Zvezde traži mnogo više u Superligi od blijedih nastupa protiv Novog Pazara ili Radničkog i poraza od Voždovca i Čukaričkog.

"Publika je u pravu, moramo da budemo bolji. Znamo i promijenićemo to".

Govorio je Bahar i o novim igračima.

"Hvang je tek došao i želio sam da odigra 60 minuta, ali je morao da bude na terenu mnogo više i zaista nam je pomogao da pobijedimo. Uz Ivanića je bio najbolji. Što se Endiajea tiče, on hoće mnogo, ulazi u šanse, ali mu fali prvenac. Čim bude postigao gol, sve će da krene kako treba. Bori se, i zadovoljan sam trudom".

Naredni protivnik se zna - Jang Bojs dolazi u srijedu u utakmici Lige šampiona.

"Biće drugačije u srijedu svakako, to je Liga šampiona. Očekujem pun stadion i pravi spektakl. Svjesni smo da moramo da budemo na nivou. Nisam gledao Jang Bojs protiv Sent Galena, jer sam u potpunosti bio fokusiran na Radnički. Sada je vrijeme da se posvetimo Jang Bojsu".



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Mislim da sam i ja u pravu da je on promašaj, ali Terza se pita

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC