• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo se obrukao u Evropi, a Mamić na Fejsbuku objavio čuveni hit!

Autor Dragan Šutvić

Bivši prvi čovjek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić objavio je pjesmu na svom profilu i tako poslao jasnu poruku nakon evropskog debakla.

 zdravko mamić nakon poraza dinama od balkanija Izvor: Profimedia

Fudbaleri zagrebačkog Dinama poraženi su u Prištini od ekipe Balkani, šampiona "Kosova" i njihovog drugog rivala u grupnoj fazi Konferencijske lige. Taj neuspjeh nastavio je trend loših rezultata tima sa "Maksimira", pa je morao da se oglasi i Zdravko Mamić - dugogodišnji prvi čovjek kluba!

Iako ne može da uđe u Hrvatsku, Mamić prati šta se dešava u Dinamu, pa je tako poslije debakla na svom Fejsbuk profilu objavio poznatu pesmu "Bacila je sve niz rijeku" i tim potezom poslao snažnu poruku. Navijači su odmah potom komentarisali objavu, a bilo je i onih koji su ga pozivali da se vrati u klub i spriječi propadanje dugogodišnjeg šampiona koji se trenutno nalazi u jako teškom trenutku. Dinamo je krenuo stranputicom i u domaćem prvenstvu pa je prošlog vikenda izgubio okršaj u najvećem derbiju hrvatske lige protiv Hajduka 1:0.

Dinamo je svoj put u Evropi počeo u kvalifikacijama za Ligu šampiona gdje nije uspio da eliminiše AEK iz Atine, zatim je eliminisan iz Lige Evrope u dvomeču protiv praške Sparte, a sada je doživio poraz i u grupnoj fazi Konferencijske lige. Trenutno se Dinamo nalazi u teškoj situaciji nakon dva kola takmičenja u grupi C - prva na tabeli je Viktorija Plzen sa osvojenih šest bodova, potom Dinamo Zagreb i Balkani iz Prištine sa po tri boda, a poslednja je Astana koja još nije upisala prve bodove.

Inače, nekadašnji prvi čovjek zagrebačkog kluba već godinama živi u Bosni i Hercegovini, jer je u Hrvatskoj osuđen za "izvlačenje" novca iz Dinama. Zajedno sa njim "pali" su njegov brat Zoran i drugi čelnici iz vremena kada su Mamići upravljali klubom, ali BiH nema namjeru da ga izruči jer jedan od najuticajnijih ljudi balkanskog fudbala u posljednje dvije decenije ima dvojno državljanstvo. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC