• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo moli navijače: "Ne idite u Prištinu"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dinamo je objavio saopštenje da podsjeti navijače da ne smiju da putuju u Prištinu, iako je već to svima jasno zbog kazne UEFA. Da li to znači da uprkos tome Hrvati planiraju da doputuju?

 Dinamo moli navijače da ne idu na Kosmet Izvor: Profimedia/Pixsell/Marko Lukunic

Dinamo u četvrtak od 18.45 igra drugo kolo Konferencijske lige protiv Balkanija iz Prištine, a tim povodom Zagrepčani su se oglasili na zvaničnom sajtu i savjetovali svoje navijače da ne putuju tamo. Prethodno je Dinamo zbog huliganskog pira u Atini žestoko kažnjen i navijačima je zabranjen odlazak na gostovanja, međutim zbog toga što Priština nije daleko, očigledno u Zagrebu imaju saznanja da će se neki od njih ipak zaputiti na susret protiv Balkanija.

U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu obavestili su navijače da neće moći da uđu na stadion "Fadilj Vokri" uz poruku da će se primenjivati posebne sigurnosne mere. Ukoliko ih prekrše, UEFA bi i te kako mogla da "udari po džepu" Dinamo, ako ne i nešto više zbog vezanih incidenata.

"Na ulazu u stadion radiće se ID kontrola, osobama sa hrvatskim dokumentima neće biti dozvoljen ulazak na stadion, a osobama kojima će biti zabranjen ulazak na stadion neće se vraćati novac za kupljene ulaznice. Iz tog razloga upućujemo molbu i apel navijačima Dinama da se pridržavaju pravila, poštuju donesenu odluku i ne putuju u 'kosovsku' prestonicu Prištinu. Klub ističe svoju predanost sigurnom i pozitivnom okruženju te se zahvaljuje na razumevanju i podršci svih svojih navijača", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Dinama.

Podsjetimo, tokom dana su odjeknule vesti iz Atine da je Dinamo "švercovao" jednog od članova navijačke grupe "Bad Blue Boys" nakon nereda u Atini pred meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv AEK-a.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC