• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Sergej Jakirović: "Moja obaveza je šampionski Dinamo"

Autor Haris Krhalić

Trener Dinama poslao je porukzu navijačima Dinama nakon pobjede na Istrom.

 Sergej Jakirović poruka na Instagramu Izvor: VLASTIMIL VACEK/EPA

Trener Dinama, Sergej Jakirović poslao je poruku navijačima nakon pobjede protiv Istre (3:0) u 11. kolu HNL-a. Podsjetimo, tim iz Zagreba je slavio nakon dva teška poraza - prvo u derbiju od Hajduka, a onda i od Balkanija u Konferencijskog ligi. 

"Dragi navijači, iza nas je teških sedam dana. Nažalost, mnoge od vas smo razočarali u dvije utakmice. Bilo je izrazito važno danas ne dopustiti da nas vode emocije i hladne glave osvojiti nova tri boda. Na tome iskreno čestitam svojim igračima. Znam koliko su patili u proteklom periodu. Kao kapiten broda, prvi sam preuzeo odgovornost za poraze. U životu sa svime dolaze prava i obveze. Moja obveza je pobjednički, šampionski Dinamo. Ovdje je misija samo jedna i toga sam svjestan. Želim vam svima poručiti kako unatoč svim teškim padovima, moramo ustati i vratiti Dinamo tamo gdje pripada" započeo je Jakirović pa dodao:

"Večeras smo napravili prvi korak na tom putu. Za nas sada nema odmora. Čeka nas temeljna analiza i predan rad kako bismo ispravili sve ono što nije bilo dobro. Naša odgovornost nije samo Dinamo danas, nego i Dinamo sutra. Hvala vam na privrženosti Dinamu i naravno - nema predaje!"

Podsjećamo, Jakirović je nakon poraza od predstavnika "Kosova" dao izjavu iz koje se dalo naslutiti da razmišlja o otkazu. Međutim, uprava kluba dala mu je punu podršku. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC