• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasulo u Mančesteru - Ten Hag ga otpisao i traži da on ode

Trener "crvenih đavola" Erik Ten Hag potpuno je isključio Sanča kao opciju pa naredio da mu se traži novi klub.

 Ten Hag želi da Sančo ode Izvor: Profimedia

Prošlo je već više od mjesec dana od incidenta u Mančester junajtedu između glavnog trenera Erika Ten Haga i fudbalera Džejsona Sanča i nema naznake da će se to stanje primiriti. Po pisanju medija, Ten Hag želi u potpunosti da skloni Engleza iz tima, pa je zatražio od čelnika kluba da mu već u januaru nađu novi klub.

Već je poznato da Sančo već nedjeljama trenira van ekipe, ali ne želi da izgladi odnose sa trenerom i da pokuša da se vrati u redove "crvenih đavola". Prema pisanju britanskih medija "sa Sančove tačke gledišta, problem je u treneru koji ga je zapostavio, po njegovom mišljenju trener favorizuje Brazilca Antonija i uvijek bira njega koliko god loše da igra." Sančo ne može da se pomiri sa tim da je Antoni zlatno dijete trenera Ten Haga i da se poznaju još iz Ajaksa odakle ga je i doveo na "Old Traford" 95 miliona evra.

Ten Hag je članovima uprave rekao da ekipa trenira bolje bez njega buntovnog Engleza i da se timski duh značajno podigao otkako je Sančo odstranjen. Čelnici kluba su spremni da igrača koji ima nedeljnu zaradu od 300.000 funti pošalje na pozajmicu a ukoliko se stvori šansa da ga i trajno prodaju.

Za Sanča govore da je zavisnik od video-igrica, u klubu mu zamjeraju što često kasni na treninge jer uveče do kasno igra igrice. Spominjala se i mogućnost njegovog povratka u Borusiju Dortmund, bilo je spekulacija da bi mogao i u Saudijsku Arabiju. Za sada je tu i radi odvojeno, ostaje da se vidi šta će biti u januaru kada se otvori prelazni rok.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC