• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivao spisak negativnih rekorda Ten Haga - ko je kriv za sve?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nezadovoljni navijači Mančester junajteda sastavili su spisak negativno oborenih rekorda pod palicom holandskog stručnjaka.

 Negativni rekordi Mančester junajted Erik Ten Hag Izvor: Profimedia

Fudbaleri Mančester junajteda pretrpeli su šesti poraz od početka sezone u Premijer ligi, a drugi uzastopni u Ligi šampiona. Nadigrao je Galatasaraj "crvene đavole" (2:3), pa se postavlja pitanje ko je sada kriv Eriku Ten Hagu? Nezadovoljni navijači, sastavili su spisak oborenih negativnih rekorda pod palicom Holanđanina.

Posljednje mjesto u grupi A na tabeli u Ligi šampiona uzdrmalo je stolicu, a tek kada se pogleda Premijer liga u kojoj Junajted zauzima deseto mjesto. "Mančester junajted nije imao ni 9 bodova iz prvih 7 utakmica od 1989, sve do Erika Ten Haga", "Mančester junajted nikada nije primio 2 gola u prva 4 minuta domaćeg prvenstva na Old Trafordu, sve do Erika Ten Haga", "Brajton nikada nije pobijedio dva puta uzastopno na Old Trafordu, sve do Erika Ten Haga", samo su neki od niza komentara protiv sadašnjeg trenera.

Uzdrmana je klupa Erika ten Haga kojeg su na konferenciji za medije, poslije poraza u Ligi šampiona, upitali da li se boji za svoju sudbinu u klubu? "Prošle sezone smo bili briljantni, fantastični, bolji nego što je iko očekivao, ali kada smo započeli projekat znali smo da će biti uobičajenih rupa. U veoma teškom periodu smo, što svi mogu da vide, ali borimo se i držimo zajedno, podržavamo jedni druge, od mene, preko direktora, čitavog tima. Borićemo se jer ovo nismo mi. Moramo bolje izajedno ćemo se izbaviti", rekao je trener Mančester junajteda.

"Đavoli" su na 10 utakmica primili 18 golova, najviše u uvodnom dijelu sezone još od 1966/67. godine. Trener Ten Hag smatra da je mnogo povrijeđenih igrača i da je to eventualni uzrok rasula kluba u ovim momentima.

"Nema izgovora. Možda je došlo do disbalansa po levoj strani, ali greške koje pravimo ne smiju da se dešavaju. Moramo bolje, moramo da pobjeđujemo. Bilo je grešaka, ali vidio sam tim koji je dobro povezan, koji ima odličan duh i koji je na momente igrao fantastično, postizao dobre golove, dva puta bio u prednosti i u potpunoj kontroli. Odjednom bi se desila greška, što je dio igre, ali, naravno, moram da treniram igrače, da im dam instrukcije kako da se nosimo u takvim situacijama. Ipak, desilo se i kažnjeni smo, to je jasno", dodao je holandski stručnjak.

U posljednje vrijeme na udaru je najčešće golman Andre Onana koji je imao neke diskutabilne intervencije. Poklonio je penal Galatasaraju, doduše Mauro Ikardi ga nije iskoristio, ali je poslije toga prerano pao i dozvolio je da ga Argentinac lobuje sa male udaljenosti. Prije njega na udaru je bio Hari Megvajer... Doduše, oni koji su upućeni u dešavanja unutar kluba ističu da je problem mnogo veći i na mnogo višem nivou i da sve kreće od vlasnika, porodice Glejzer. Dio navijača je već protiv Ten Haga, dok drugi postavljaju jedno pitanje - koga bi doveli za trenera ako njega otpuste? Teško da bi neko od vrhunskih stručnjaka želio da sjedne na "užarenu klupu".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC