• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan fudbaler Juventusa pred suspenzijom: Hoće da ga udalje tri godine iz fudbala zbog skandala!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi fudbaler Juventusa, Nikolo Fađoli optužen je za onlajn klađenje, a sada je i sam priznao zločin.

 Nikolo Fađoli optužen za onlajn klađenje Izvor: Profimedia

Opšte je poznato da je kockanje svim fudbalerima strogo zabranjeno, a pogotovo je veliki prestup ako se neko od fudbalera ili sportskih radnika kladi na svoj klub. Upravo iz tog razloga, ponovo se trese "stara dama" jer je mladi vezni fudbaler Juventusa Nikolo Fađoli (22) optužen za onlajn klađenje, a kasnije je i sam priznao krivicu. 

Italijanski mediji pišu da je Fađoli uplatio veći iznos novca na utakmicu Sasuolo - Juventus, a kladio se na broj golova koji se očekuje na ovom susretu. Policija ima dokaze o ovoj uplati, pa je tako mladi fudbaler odmah priznao da se kladi, ali ne na utakmicu svog tima. S obzirom da ovaj centralni vezista nosi dres Juventusa, sigurno će se ovdje umiješati UEFA. Ukoliko se dokaže da su optužbe istinite, Fađoli će biti kažnjen.

Italijanskom fudbaleri prijeti susprenzija od tri godine, međutim pošto je Nikolo spreman za saradnju, možda ta kazna bude i nešto blaža za njega. Fađoli je rekao da je od malih nogu igrao igre na sreću, da ga je to oduvijek privlačilo, pa će se vjerovatno cijeli slučaj biti vođen kao da je fudbaler "zavisnik o kockanju".

Što se tiče svježih vesti, naš klijent se bavi ovim pitanjem s odgovornošću i namjerom maksimalne transparentnosti i saradnje sa pravosudnim i sportskim organima. On je prvi i brzo reagovao prema saveznom tužiocu. On je spokojan i izuzetno koncentrisan na Juventus i Seriju A", ovo je izjava Fađolijevih advokata koju su dali italijanskoj novinskoj agenciji ANSA.

Ovaj 22-godišnjak rođen u Pjaćenci počeo je da se bavi fudbalom u lokanom klubu, a zatim je otišao u Kremoneze. U omladisnkom sistemu Juventusa je od 2015. godine, a u pretprošloj sezoni se vratio u Kremonu na pozajmicu. U prošloj takmičarskoj godini odigrao je čak 39 mečeva za Juve.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC