• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola ga kupio za 50 miliona i ne može da ga podnese: Optužio ga da je debeo, a sad ga tjera iz kluba

Mančester siti je spreman da se odrekne fudbalera koga je Pep Gvardiola vidio kao nasljednika Fernandinja.

 Pep Gvardiola tjera Kalvina Filipsa Izvor: Profimedia

Pep Gvardiola je prošlog ljeta žarko želio da u Mančester sitiju vidi Kalvina Filipsa i rukovodstvo mu je (naravno) ispunilo i ovu želju. Za vezistu Lids junajteda platili su okruglo 50 miliona evra i svi su ga vidjeli kao zamjenu za Fernandinja, na sav glas ga je hvalio i Gvardiola, ali je potom potpuno "puklo" između njih dvojice.

Nakon što su se mediji pitali zašto tokom prošle jeseni Filips nije igrao za Siti, Gvardiola je bez ikakvog uvijanja rekao da se njegov fudbaler sa Svjetskog prvenstva u Kataru vratio sa nekoliko kilograma viška. Nije skrivao da je nezadovoljan načinom na koji trenira Filips, tražio je od njega da pod hitno smrša, a takva pažnja medija definitivno je narušila njihov odnos i sada je Pep spreman da se odrekne ovog fudbalera.

Od dolaska prošle sezone, Filips (27) je odigrao samo 26 utakmica - na njima tek 760 minuta - što će reći da je tek 18. ili 19. fudbaler u rotaciji. S obzirom na to da njegova plata nije iz redova onih slabije plaćenih igrača Mančester sitija, nameće se ideja da posebno zbog toga nije potreban za neke naredne izazove "građana".

Navodno, jedan od zainteresovanih timova za Kalvina Filipsa je Everton, dok su se za njega prethodno raspitivali Njukasl, Vest Hem, Liverpul i pomalo neočekivano Bajern. Pitanje je samo koliko novca će Siti povratiti od njegovog transfera...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC