• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Sarajeva poručili: "Svi u Banjaluku!"

Autor Haris Krhalić

"Bordo tim" će nakon reprezentativne pauze gostovati kod ekipe Borca, a navijači Sarajeva pozvali su sve u Banjaluku.

 FK Sarajevo Izvor: Promo/FK Sarajevo

Fudbalere Sarajeva, nakon ubjedljive pobjede u gradskom derbiju nad ekipom Željezničara, očekuje teško gostovanje kod ekipe Borca.
Bordo tim će 18. oktobra gostovati u Banjaluci, kada će biti odigrana zaostala utakmica drugog kola Premijer lige BiH.

Sarajevski tim će imati veliku podršku u Banjaluci, a to su navijači već i najavili na svojim stranicama na društvenim mrežama.

„Fantastičnu igru i pobjedu našeg voljenog Sarajeva na vječitom derbiju pratila je veličanstvena proslava 36. rođendana naše grupe. Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su na svoj način doprinijeli jednom od najboljih izadnja Hordi zla ikada. Posebne zahvale idu momcima iz raznih generacija grupe koji su na svoj način doprinijeli u pripremi i izradi koreografije i ostalog sadržaja koji je prezentiran na utakmici. Međutim, bez punog sjevera sve to bi bilo uzalud, stoga hvala i svakom od vas koji je svojim prisustvom uvećao večer koju ćemo svi dugo pamtiti. Na nama svima je da u što većoj brojci nastavimo pohoditi sjever i gostovanja našeg Sarajeva“, prisjetili su se navijači Sarajeva nakon čega su pozvali sve u Banjaluku:

„Po završetku reprezentativne pauze, u srijedu, 18.10. sa početkom u 19h naš klub očekuje teško gostovanje u Banja Luci protiv prvoplasirane ekipe Borca. Kao i uvijek, naša je obaveza slijediti Sarajevo gdje god da igra i nastaviti puniti gostujuće sektore na tim stadionima. Tim povodom UNFKS je organizovao putovanje autobusima na ovu utakmicu. Cijena putovanja je 35 KM. Uplate će se primati u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija u ponedeljak i utorak od 13:00 do 19:30 sati. Ostale detalje vezane za put će biti javljeni blagovremeno. SVI U BANJALUKU“, saopštilo je UNFKS – „Horde zla“.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ZA EVROPSKI BORAC

Nadam se da će se Borac još tokom zime ozbiljno pojačati, a na ljeto prije početka priprema kompletirati sastav za Evropu. Pokušati dovesti Saničanina, Živkovića i Pantića iz Partizana, Bilbiju iz Zrinjskog i odigrati prijateljske s pristojnim timovima iz Zapadne Evrope.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC