• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Borca pred derbi sa Sarajevom: Navijači, ispunite Gradski stadion!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri banjalučkog Borca u srijedu 18. oktobra dočekuju Sarajevo u zaostalom derbiju drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Srđan Grahovac poruka navijačima FK Borac za meč protiv FK Sarajevo Izvor: Facebook/FK Borac Banja Luka

Banjalučani su u sjajnoj seriji od osam uzastopnih pobjeda u prvenstvu i sigurno čuvaju lidersku poziciju na tabeli sa pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog "bordo" tima.

Upravo će klub sa "Koševa" biti gost crveno-plavih u zaostaloj utakmici drugog kola, koja se igra u srijedu 18. oktobra na Gradskom stadionu u Banjaluci s početkom u 18.30 časova (TV Arena sport).

Kapiten Borca Srđan Grahovac odigrao je u Gabeli svoju 150. utakmicu u crveno-plavom dresu, koja je okončana ubjedljivim trijumfom banjalučke ekipe (0:3).

Grahovac je bio strijelac na tom meču, a u izjavi za "Glas Srpske" je pozvao navijače da ispune Gradski stadion u derbiju protiv Sarajeva.

"Iskoristićemo pauzu da se donekle odmorimo, a onda nastavljamo s napornim radom kako bismo još spremniji dočekali utakmicu sa Sarajevom. Nadam se da će stadion u Banjaluci biti pun i da ćemo uz svoje dobro izdanje doći do nova tri boda. Ove partije i pobjede jesu najbolji poziv navijačima da dođu",rekao je Grahovac.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ZA EVROPSKI BORAC

Nadam se da će stadion biti pun, a da će se tokom zimskog prelaznog roka napraviti tim za Evropu i odigrati prijateljske s ozbiljnim ekipama iz Zapadne Evrope. Pokušati dovesti Saničanina, Pantića i Živkovića iz Partizana i Bilbiju iz Zrinjskog, kao i vrhunske bekove i krila.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC