• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Džajić poslije debakla "orlića": Bruka! Izgledamo kao San Marino!

Autor Nikola Lalović

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije je javno kritikovao juniorsku reprezentaciju Srbije poslije poraza od Engleske 9:1.

 Dragan Džajić poslije poraza 9-1 Kao da smo San Marino Izvor: MN PRESS

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić je reagovao poslije debakla mlade reprezentacije Srbije i poraza 9:1 od Engleske! Uspjela je na tom meču Srbija čak i da povede, ali je onda doživjela neviđenu blamažu, a nekada jedan od najboljih fudbalera svijeta i kasnije dugo godina prvi čovjek Crvene zvezde je istakao da je razočaran takvim razvojem događaja. Istakao je da se ovakvog poraza ne sjeća kada je bilo koji naš sastav u pitanju.

"Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet golova! Ne znam ni šta bih rekao osim - bruka! Kao da smo San Marino", rekao je Dragan Džajić za "Sportski žurnal".

Engleska jeste tim pun igrača koji nastupaju u jednoj od najjačih liga svijeta, ali to ipak ne smije da bude izgovor. Nakon pobjede nad Azerbejdžanom od 2:0 poraz nije smio da bude ovako visok.

"I ne samo to. Pogledajte sastav te ekipe, mnogi su standardni u svojim timovima. I nije opravdanje, niti smije da bude, da su Englezi mnogo jaki. Koliko god da su dobri, ne smije da bude takva razlika. U životu se gubi i pobjeđuje, ali ovo je takva bruka da zaista ne znam šta više da kažem", zaključio je Dragan Džajić.

Sada srpski tim nastavlja kvalifikacije, poljuljanog samopouzdanja. Nakon brojnih smjena selektora srpska selekcija niti ima rezultate niti ima kontinuitet pravljenja igrača za seniorski tim. Zapela je u svakom smislu...

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Zato moja legendo, što klince već sa 16 godina kaparišu neki kvazi menadžeri i onda mu i oni a i ukućani, koji u njemu vide životni izvadak, savetuju da se čuva.... Ko šljivi reprezentaciju.... Što da gineš i ne da Bože pokidaš ligamente... Ode mast u propast....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC