• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi fudbaler (18) pronađen mrtav između dva voza! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Mladi 18-godišnji Alvaro Prieto je nažalost pronađen mrtav.

 Mladi fudbaler Alvaro Prieto pronađen mrtav Izvor: Profimedia

U Španiji je tragično završena potraga za Alvarom Prietom! Mladi 18-godišnji fudbaler Kordobe je poslije nekoliko dana potrage pronađen mrtav na šinama. Njegov klub se sada zvanično oglasio i potvrdio vijesti o smrti, nakon što se nekoliko dana vodio kao nestao. 

Španska policija vjeruje da je Prieto posljednji put viđen u srijedu kada je prespadao kod prijatelja u Sevilju, a u 7:20 je vozom trebalo da krene iz Santa Huste do Kordobe gde je trebalo da se javi klubu za koji nastupa. Ipak propustio je voz i pokušao da dođe do Barselone drugim, ali ga je iz tog voza izbacilo obezbjeđenje. 

Na kraju je njegov telefon ostao bez baterije i ugasio se, a navodno Prieto nije imao novca da kupi novu voznu kartu. Oko 21 čas gubi mu se svaki trag i on je dan kasnije proglašen nestalim. Lokalna policija ga je bez ikakvog uspeha tražila nekoliko dana, a onda je njegov leš pronađen na šinama između dvije vozne kompozicije. Pogledajte: 

Prieto je nastupao za Kordobu u trećoj španskoj ligi, a uz to je bio student građevine. Klub koji je posljednji put u elitnom rangu španskog fudbala igrao u sezoni 2014/15 oglasio se emotivnom porukom i objavio njegovu smrt, a direktor kluba Antonio Fernandez Monterubio je takođe poslao poruku saučešća. 

"Naše najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i saigračima Alvara Prieta. Oni imaju našu bezuslovnu podršku. Svima se zahvaljujemo na podršci u ovim teškim trenucima", rekao je on.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC