• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo zbog koje crnogorske zastave je nastao haos! "Srpski Obilić u žutom panciru je dotrčao..."

Navijači fudbalske reprezentacije Crne Gore oglasili su se o incidentu na tribinima stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu povodom ukradene zastave.

 Zastava ukradena na Marakani Crna Gora Izvor: MN PRESS

Utakmicu između reprezentacije Srbije i Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koja je završena pobjedom "orlova" 3:1, obilježio je incident na tribinama crnogorskih navijača. Sve se zakuvalo kada je jedan od redara uzeo zastavu koja je pripadala Crnogorcima i sklonio je sa ograde na kojoj je bila postavljena.

Nezadovoljstvo ovim potezom odmah su pokazali vatreni navijači Crne Gore, pa su krenuli da bacaju stolice i bacaju ih uglavnom u pravcu redara koji su stajali na zapadnoj tribini, a nakon nekog vremena ta zastava im je vraćena u posjed. Povodom cijelog slučaja oglasila se navijačka grupa koja je učestvovala u nastalom skandalu na stadionu "Rajko Mitić" i objasnila šta se tačno desilo.

"U toku drugog poluvremena iz prostora koji je bio rezervisan za redarsku službu, 'srpski Obilić sa žutim pancirom' prišao je ogradi i ukrao okačenu zastavu Udruženja Crnogoraca Kula, znači zastavu koja nije navijačka zastava i koja se prvi put i 'kačila' na našu ogradu", navodi "Utra Crna Gora" u saopštenju navijača.

"Hrabri Obilić i nekoliko Jugovića sa zapada sa velikim plijenom su trčali preko tribine, ali na njihovu žalost naletjeli su na par momaka iz Crne Gore koji su im lagano oduzeli zastavu i pokušali da je vrate do naše tribine. U nemogućnosti da priđu 'kavezu' zastavu su pokušali da daju komesaru za bezbjednost Fudbalskog saveza Crne Gore koji se nalazio na terenu. Zastavu im je oduzela Žandarmerija zbog provjere i poslije pet, šest minuta, ipak, dozvolila da bude vraćena i uručena osobi iz FSCG, koja nam je i vratila", dodali su u saopštenju navijači Crne Gore.

Crnogorci su naglasili da su ponosni na reakciju navijača, te da ne žele da se ovo prepucavanje nastavi, a nakon saopštenja zahvalili su se i služni Hitne pomoći Srbije, koja je pomogla povrijeđenim navijačima iz Crne Gore nakon završetka utakmice. Cijelo saopštenje možete pročitati ovdje:

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bl

Sta vam znace ta dva prsta?

Hmm

@Bl L kao luzeri

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC