• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napadač Vojvodine pušten iz bolnice poslije 35 dana!

Autor Dragan Šutvić

Napadač Vojvodine Džonatan Bolingi pušten je na kućno liječenje nakon više od mjesec dana u bolnici.

 džonatan bolingi pušten iz bolnice  Izvor: MN PRESS

Dobre vijesti stižu iz Novog Sada - fudbaler Vojvodine Džonatan Bolingi napustio je bolnicu i oporavak od teške bolesti nastaviće na kućnom liječenju, saopštio je klub za koji afrički fudbaler nastupa od prije nekoliko mjeseci. Nakon više od mjesec dana u bolnici, a Bolingi je jedan dio liječenja bio u komi, fudbaler iz Demokratske Republike Kongo dobio je dozvolu lejkara da ode kući!

Ova vijest veoma je važna za Vojvodinu, čiji su čelnici i fudbaleri redovno posjećivali napadača tokom njegovog boravka u bolnici. Između ostalog, Džonatanu Bolingiju u posjeti je bio i ambasador njegove zemlje, a o problemima sa kojima se suočio govorio je i klupski ljekar novosadskog tima Borko Vukosav.

"Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da je naš napadač Džonatan Bolingi od danas na kućnom liječenju. Bolingi je napustio Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, gdje je bio na lečenju i rehabilitaciji od sredine septembra, kada se u lošem zdravstvenom stanju vratio sa reprezentativne pauze iz Demokratske Republike Kongo. Uz pravovremenu reakciju i brigu ljekara i cjelokupnog medicinskog osoblja na Institutu u Sremskoj Kamenici, Bolingi se uspješno oporavio i od danas je na kućnom liječenju. FK Vojvodina želi da se ovim putem još jednom zahvali svima na Institutu za plućne bolesti, a svom Džonatanu Bolingiju da se što prije vrati na teren, da zajedno slavimo nove pobede i njegove golove", navodi se u saopštenju koje je klub objavio na zvaničnom sajtu.

Podsjećamo, Džonatan Bolingi stigao je u Novi Sad u finišu prelaznog roka i trebalo je da bude jedno od najvećih pojačanja novosadskih crveno-bijelih za sezonu. Odigrao je prvih šest mečeva u Superligi i postigao je dva gola prije nego što se javio na reprezentativnu dužnost, a hospitalizovan je odmah po povratku iz Afrike.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC